Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 278 гостей.

Донецька обласна рада

Рішення Бахмутської міської ради 6 скликання від 20.12.2019 №6/137-2833

Переглядів: 340
сессия : 

Про прийняття (безоплатно) у комунальну власність Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади майна

Заслухавши інформацію від 21.11.2019 № 01-6909-06 начальника Управління муніципального розвитку Бахмутської міської ради Отюніної Н.С. щодо прийняття (безоплатно) у комунальну власність Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади  майна, відповідно до Закону України від 03.03.98 № 147/98-ВР «Про передачу об'єктів права державної та комунальної власності», із внесеними до нього змінами, ст.717 Цивільного кодексу України від 16.01.2003 № 435-IV, із внесеними до нього змінами, ст. 137 Господарського кодексу України від 16.01.2003 № 436-IV, із внесеними до нього змінами, керуючись ст.ст. 26, 60 Закону України від 21.05.97 № 280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні», із внесеними до нього змінами, Бахмутська міська рада

ВИРІШИЛА:

1.  Прийняти (безоплатно) у комунальну власність Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади майно шляхом укладання договору дарування від  громадської організації «Бахмутський міський  фонд захисту дітей «Мрія» згідно переліку (додається).

2. Доручити міському голові Реві О.О. підписати в установленому законодавством порядку договір дарування та інші пов’язані з ним документи.

3. Визначити, що майно, яке приймається (безоплатно) у комунальну власність Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади, зазначене у додатку до цього рішення, передається безоплатно до Управління освіти Бахмутської міської ради та закріплюється за ним на праві оперативного управління.

4. Затвердити склад комісії із приймання - передачі (безоплатно) у комунальну власність Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади майна від громадської організації «Бахмутський міський фонд захисту дітей «Мрія» з подальшею передачею до Управління освіти Бахмутської міської ради (далі - комісія), визначеного у додатку до цього рішення (додається).

5. Доручити комісії (Стрющенко) здійснити у місячний термін в установленому законодавством порядку прийняття (безоплатно) у комунальну власність Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади майна, визначеного у додатку до цього рішення, та його подальшу безоплатну передачу Управлінню освіти Бахмутської міської ради.

6. Організаційне виконання рішення покласти на Управління муніципального розвитку Бахмутської міської ради (Отюніна), Управління освіти Бахмутської міської ради (Рубцова), громадську організацію «Бахмутський міський  фонд захисту дітей «Мрія» (Тесленко), заступників міського голови Точену В.В., Стрющенка О.В.

7. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії Бахмутської міської ради: з питань економічної і інвестиційної політики, бюджету і фінансів (Нікітенко), з питань комунальної власності, землі і приватизації (Сабаєв), секретаря Бахмутської міської ради Кіщенко С.І.

Міський голова                                                                  О.О. РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення Бахмутської міської ради 6 скликання від 20.12.2019 №6/137-2833
Про прийняття (безоплатно) у комунальну власність Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади майна
19.35 KB