Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 47 гостей.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Рішення Бахмутської міської ради від 26.08.2020 №6/145-3099

Переглядів: 355
сессия : 

Про надання дозволів на розробку документацій із землеустрою щодо відведення земельних ділянок

Розглянувши доповідну записку начальника Управління муніципального розвитку Бахмутської міської ради Отюніної Н.С. від 14.08.2020 № 01-1050-08 (вх. 01-4548-06 від 14.08.2020) щодо надання дозволів на розробку документацій із землеустрою щодо відведення земельних ділянок, враховуючи заяви фізичних осіб, клопотання юридичних осіб, керуючись ст.ст. 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Земельним кодексом України, Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про добровільне об’єднання територіальних громад», рішенням Бахмутської міської ради від 26.06.2019 № 6/131-2614 «Про добровільне приєднання територіальних громад до територіальної громади міста Бахмут Донецької області», Бахмутська міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Надати дозволи на розробку документації із землеустрою:
    1. проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності:
      1. ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ВОСТОКАГРО» (код ЄДРПОУ 30569364) по вул. Молодіжна, 4 у с. Зайцеве Бахмутського району Донецької області, для іншого сільськогосподарського призначення, для обслуговування господарських споруд машинного двору із земель сільськогосподарського призначення, на умовах оренди.
      2. Комунальному некомерційному підприємству «Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута» (код ЄДРПОУ 37868949) вул. Київська, б/н у с-щі Опитне Бахмутського району Донецької області, для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги, для будівництва та обслуговування газової котельні, із земель житлової і громадської забудови, на умовах постійного користування.
      3. Селянському (фермерському) господарству «Пріоритет» (код ЄДРПОУ 23121670) по вул. Гагаріна, 41 у с.Зайцеве Бахмутського району Донецької області, цільове призначення якої змінюється, для іншого сільськогосподарського призначення, із земель сільськогосподарського призначення, на умовах оренди.
      4. Фізичній особі Ващуку Ігорю Григоровичу (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”) по вул. Озерна, 2А у с-щі Красна Гора м. Бахмут, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, із земель житлової і громадської забудови, для безоплатної приватизації земельної ділянки.
      5. Фізичній особі Величку Володимиру Олексійовичу (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”) по вул. Загородня, 108 у м. Бахмут, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, із земель житлової і громадської забудови, для безоплатної приватизації земельної ділянки.
      6. Фізичній особі Дмитроц Світлані Володимирівні (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”) по вул. Толбухіна, 132-а, гараж б/н у м. Бахмут, для будівництва індивідуального гаражу, із земель житлової і громадської забудови, для безоплатної приватизації земельної ділянки.
      7. Фізичній особі Дегтярьовій Наталі Юріївні (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”) у с-щі Хромове Бахмутського району Донецької області, гаражно – будівельний кооператив «Ювілейний», гараж б/н, для будівництва індивідуального гаражу, із земель житлової і громадської забудови, для безоплатної приватизації земельної ділянки.
      8. Фізичній особі Корсікову Олександру Дмитровичу (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”) по вул. 1-ша Лісна, 38-а, гараж б/н у м. Бахмут, для будівництва індивідуального гаражу, із земель житлової і громадської забудови, для безоплатної приватизації земельної ділянки.
      9. Фізичній особі Коту Миколі Павловичу (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”) у с-щі Хромове Бахмутського району Донецької області, гаражно-будівельний кооператив «Ювілейний», гараж б/н для будівництва індивідуального гаражу, із земель житлової і громадської забудови, для безоплатної приватизації земельної ділянки.
      10. Фізичній особі Лопатіну Віктору Миколайовичу (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”) у с. Кліщіївка Бахмутського району Донецької області, для ведення особистого селянського господарства, із земель сільськогосподарського призначення, для безоплатної приватизації земельної ділянки.
      11. Фізичній особі Павленко Світлані Іванівні (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”) по вул. Б. Горбатова, 54, гараж б/н у м.Бахмут, для будівництва індивідуального гаражу, із земель житлової і громадської забудови, для безоплатної приватизації земельної ділянки.
      12. Фізичній особі Поличу Віктору Миколайовичу (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”) по вул. Садова, 95, гараж б/н у м.Бахмут, для будівництва індивідуального гаражу, із земель житлової і громадської забудови, для безоплатної приватизації земельної ділянки.
      13. Фізичній особі Шинкаренко Надії Миколаївні (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”) по вул. Леваневського, 168, гараж б/н у м.Бахмут, для будівництва індивідуального гаражу, із земель житлової і громадської забудови, на умовах оренди.
      14. Фізичній особі Чвановій Вірі Миколаївні (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”) по вул. Черняховського, 38А, гараж №383 у м.Бахмут, для будівництва індивідуального гаражу, із земель житлової і громадської забудови, для безоплатної приватизації земельної ділянки.
    2. технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) фізичній особі Ткаченку Олександру Васильовичу (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”) по вул. Садова, 123, у м.Бахмут, для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури (адміністративних будинків, офісних приміщень та інших будівель громадської забудови, які використовуються для здійснення підприємницької та іншої діяльності, пов’язаної з отриманням прибутку), для обслуговування єдиного майнового комплексу, на умовах оренди.
  2. Надати дозвіл на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) із земель колишнього КСП «Донбас» на території колишньої Зайцівської сільської ради Бахмутського району Донецької області за межами населених пунктів, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва фізичній особі Ебутарову Віталію Михайловичу (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”) ділянка № 295 площею 6,9806 га ріллі (лот №28).
  3. Надати дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель комунальної власності Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (будівництво водонапірних башт Рожновського) по вул. Носакова та по вул. Підгірна у с. Покровське Бахмутського району Донецької області.
  4. Уповноважити виконавчий орган Бахмутської міської ради – Управління муніципального розвитку Бахмутської міської ради на здійснення заходів щодо проведення інвентаризації земельних ділянок, зазначених у пункті 3 даного рішення.
  5. Юридичним та фізичним особам, зазначеним у пунктах 1, 2 цього рішення: розробити документації із землеустрою щодо відведення земельних ділянок; погодити їх у відповідності до норм чинного законодавства, надати до Бахмутської міської ради для прийняття рішення з оформлення документів на право власності та користування земельними ділянками.
  6. Визначити, що юридичні та фізичні особи, зазначені у даному рішенні, набувають право на використання земельними ділянками після одержання документів, які посвідчують право користування та право власності на них, та їх державної реєстрації.
  7. Організаційне виконання рішення покласти на Управління муніципального розвитку Бахмутської міської ради (Отюніна), заступника міського голови Стрющенка О.В.
  8. Координаційне забезпечення виконання рішення покласти на постійні комісії Бахмутської міської ради: з питань комунальної власності, землі і приватизації (Сабаєв), з питань економічної і інвестиційної політики, бюджету і фінансів (Нікітенко), секретаря Бахмутської міської ради  Кіщенко С.І.

Міський голова                                                                              О.О.РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення Бахмутської міської ради від 26.08.2020 №6/145-3099
Про надання дозволів на розробку документацій із землеустрою щодо відведення земельних ділянок
39.17 KB