Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 108 гостей.

Рішення Бахмутської міської ради від 23.09.2020 №6/146-3125

Переглядів: 250
сессия : 

Про затвердження Меморандуму про співпрацю між Благодійною організацією «Благодійний Фонд «НЬЮ ВЕЙ» та Бахмутською міською радою і делегування повноважень замовника будівництва

Розглянувши службову записку начальника Управління муніципального розвитку Бахмутської міської ради Отюніної Н.С. від 07.09.2020 № 01-1193-08 (вх. № 01-4980-06 від 08.09.2020) щодо затвердження Меморандуму про співпрацю між Благодійною організацією «Благодійний Фонд «НЬЮ ВЕЙ» та Бахмутською міською радою і делегування повноважень замовника будівництва, відповідно до Законів України: «Про регулювання містобудівної діяльності», «Про благодійну діяльність та благодійні організації», керуючись ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Бахмутська міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Затвердити Меморандум про співпрацю між Благодійною організацією «Благодійний Фонд «НЬЮ ВЕЙ» та Бахмутською міською радою від 31.08.2020 року (далі – Меморандум) (додається).
  2. Делегувати Управлінню розвитку міського господарства та капітального будівництва Бахмутської міської ради повноваження замовника будівництва двох водонапірних веж в с.Покровське Бахмутського району Донецької області, що фінансуватиметься за рахунок коштів, наданих Благодійною організацією «Благодійний Фонд «НЬЮ ВЕЙ» в межах реалізації Меморандуму.
  3. Управлінню розвитку міського господарства та капітального будівництва Бахмутської міської ради (Гармаш) забезпечити в установленому законодавством та Меморандумом порядку виконання будівництва двох водонапірних веж в с.Покровське Бахмутського району Донецької області.
  4. Організаційне виконання рішення покласти на Управління розвитку міського господарства та капітального будівництва Бахмутської міської ради (Гармаш),  заступника міського голови Стрющенка О.В.
  5. Координаційне забезпечення виконання рішення покласти на постійні комісії Бахмутської міської ради: з питань економічної і інвестиційної політики, бюджету і фінансів (Нікітенко), з питань  житлово-комунального господарства, екології, транспорту і зв’язку (Северінов),  секретаря  Бахмутської  міської ради Кіщенко С.І.

Секретар Бахмутської міської ради                                                  С.І.КІЩЕНКО

ДолученняРозмір
Файл Рішення Бахмутської міської ради від 23.09.2020 №6/146-3125
Про затвердження Меморандуму про співпрацю між Благодійною організацією «Благодійний Фонд «НЬЮ ВЕЙ» та Бахмутською міською радою і делегування повноважень замовника будівництва
1.45 MБ