Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 65 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 15.01.2020 №25

Переглядів: 485

Про взяття на облік та забезпечення функціонування прийомної сім’ї на базі родини містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації))

Розглянувши подання служби у справах дітей Управління молодіжної політики   та   у   справах   дітей   Бахмутської   міської   ради   від  10.01.2020

№ 01-0141-06 про взяття на облік та забезпечення функціонування прийомної сім’ї містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)), яка зареєстрована та проживає за адресою: Бахмутський район, с. містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)), у зв’язку з добровільним приєднанням с. Кліщіївка (Іванівської сільської ради) до Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади з адміністративним центром у місті Бахмут Донецької області та наданих документів, виконком Бахмутської міської ради встановив, наступне.

Розпорядженням голови Артемівської районної державної адміністрації від 21.10.2008 № 574 на базі родини містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження, була створена прийомна сім’я до якої на виховання та спільне проживання була влаштована містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження.

У зв’язку з тим, що рішенням Бахмутської міської ради  від 26.06.2019 № 6/131-2614 «Про добровільне приєднання територіальних громад до територіальної громади міста Бахмут Донецької області» с. Кліщіївка Іванівської сільської ради було приєднано до Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади з адміністративним центром у місті Бахмут Донецької області, розпорядженням голови Бахмутської районної державної адміністрації Донецької області від 10.01.2020 № 8 прийомна сім’я містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) була знята з обліку та припинила забезпечення функціонування на території Бахмутського району.

Відповідно до Закону України від 26.04.2001 № 2402-ІІІ «Про охорону дитинства», із внесеними до нього змінами, Закону України від 13.01.2005 № 2342-IV «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», із внесеними до нього змінами, Положенням про прийомну сім’ю, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 26.04.2002 № 565, із внесеними до нього змінами, постанови Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов`язаної із захистом прав дитини», із  внесеними до неї змінами,  керуючись ст. 34 Закону України від 21.05.97 № 280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні», із внесеними до нього змінами, виконком Бахмутської міської ради

В И Р І Ш И В : 

  1. Взяти на облік 15.01.2020 року та забезпечити функціонування прийомної сім’ї на базі родини містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) на території Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади.
  2. Доручити заступнику міського голови Точеній В.В. укласти в установленому законодавством порядку договір між виконкомом Бахмутської міської ради та прийомною сім'єю містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) про забезпечення функціонування прийомної сім’ї на базі родини містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)).
  3. Бахмутському міському центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді (Решевська):
    1. Закріпити за сім’єю  містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) соціального працівника.
    2. Видати наказ про визначення відповідальної особи та конкретні заходи щодо здійснення контролю за умовами утримання і виховання прийомної дитини у прийомній сім’ї, соціального супроводження прийомної сім’ї.
    3. Забезпечити соціальний супровід, надання комплексу послуг, спрямованих на створення належних умов для проживання та виховання  прийомної дитини містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження.
  4. Управлінню охорони здоров’я Бахмутської міської ради (Миронова):
    1. Здійснювати диспансерний нагляд за прийомною дитиною, закріпити за нею дільничного лікаря.
    2. Видати наказ про визначення відповідальної особи та конкретні заходи щодо здійснення виконання прийомними батьками зобов’язань стосовно здоров’я прийомної дитини, її фізичного розвитку. 
  5. Комунальному закладу «Бахмутський медичний коледж» (Красножон) забезпечити право прийомної дитини на здобуття повної загальної середньої освіти, а у разі потреби – забезпечити індивідуальне навчання.
  6. Організаційне виконання рішення покласти на Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради (Махничева).
  7. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Точену В.В.

Міський голова                                                           О.О. РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 15.01.2020 №25
Про взяття на облік та забезпечення функціонування прийомної сім’ї на базі родини містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації))
26.9 KB