Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 73 гостя.

Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 15.05.2019 №128

Переглядів: 312

Про влаштування неповнолітньої містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження, в державний заклад на повне державне забезпечення

Розглянувши подання  служби у справах дітей Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради від містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) та витяг з протоколу засідання комісії з питань захисту прав дитини при виконкомі Бахмутської міської ради від містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) щодо влаштування неповнолітньої  містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження, до державного закладу на повне державне забезпечення, виконком Бахмутської міської ради встановив наступне:

Рішенням виконавчого комітету Бахмутської міської ради від містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) неповнолітній дитині містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації))  року народження, надано статус дитини, позбавленої батьківського піклування, на підставі акту закладу охорони здоров’я  та органу внутрішніх справ України про дитину, покинуту в пологовому будинку, іншому закладі охорони здоров’я від містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року.

Мати  неповнолітньої  дитини,  містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) померла містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року (актовий запис № містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації))  складено  Бахмутським міським відділом державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального  управління  юстиції у Донецькій області  містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації))). 

З містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) неповнолітня дитина містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації))  року народження, навчається у Соледарському професійному ліцеї за професією «Кухар; кондитер».

Неповнолітня дитина містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження, реєстрації місця проживання у місті Бахмут не має, житлом та майном дитина на праві власності не володіє.

Родичів або осіб, які виявили бажання опікуватися дитиною не виявлено.

Виходячи із інтересів неповнолітньої дитини містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження, керуючись ст.ст. 34, 52 Закону України від 21.05.97 № 280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні», із внесеними до нього змінами,  ст. 248 Сімейного кодексу України від 10.01.2002     № 2947-ІІІ, із внесеними до нього змінами, ст.ст. 24, 25 Закону України від 26.04.2001 № 2402-ІІІ «Про охорону дитинства», із внесеними до нього змінами,  ст.ст. 4,8,12 Закону України від 13.01.2005 № 2342-ІV«Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», із внесеними до нього змінами, пунктом 35 Порядку провадження органами опіки  та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини, затвердженого  постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 № 866, із внесеними до неї змінами,  виконком Бахмутської міської ради

ВИРІШИВ :

  1. Влаштувати неповнолітню дитину містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження, до державного  закладу на повне державне забезпечення.
  2. Організаційне  виконання  рішення   покласти   на  Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради (Махничева).
  3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Точену В.В.

Перший заступник міського голови                                                                      Т.М. САВЧЕНКО

ДолученняРозмір
Файл Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 15.05.2019 №128
Про влаштування неповнолітньої містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження, в державний заклад на повне державне забезпечення
19.1 KB