Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 136 гостей.

Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 17.01.2018 №6

Переглядів: 995

Про визначення підприємств та видів суспільно корисних робіт у м. Бахмуті, які можуть виконувати у 2018 році засуджені до покарання у виді громадських робіт та правопорушники, на яких накладено адміністративне стягнення у виді такого покарання

Втратило чинність на підставі:

Заслухавши інформацію від 14.12.2017 № 01-6408-06 головного спеціаліста з питань запобігання та виявлення корупції і взаємодії з правоохоронними органами Бахмутської міської ради Нарикова С.В. щодо визначення підприємств та видів суспільно корисних робіт у м. Бахмуті, які можуть виконувати у 2018 році засуджені до покарання у виді громадських робіт та правопорушники, на яких накладено адміністративне стягнення у виді такого покарання, враховуючи пропозиції виконавчих органів Бахмутської міської ради, відповідно до ст.ст. 301, 3213 Кодексу України про адміністративні правопорушення від 07.12.1984 №8073-Х, із внесеними до нього змінами, керуючись ст.ст. 38, 52, 73 Закону України від 21.05.1997 № 280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні», із внесеними до нього змінами, ст. 56 Кримінального кодексу України від 05.04.2001 №2341-ІІІ, із внесеними до нього змінами, ст.ст. 36-39 Кримінально-виконавчого кодексу України від 11.07.2003 №1129-IV, із внесеними до нього змінами, виконком Бахмутської міської ради

В И Р І Ш И В :

  1. 1. Визначити:
    1. Перелік підприємств у м. Бахмуті, на яких у 2018 році засуджені до покарання у виді громадських робіт та правопорушники, на яких накладено адміністративне стягнення у виді громадських робіт, можуть відбувати покарання:
      1. КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО «БАХМУТСЬКИЙ КОМБІНАТ КОМУНАЛЬНИХ ПІДПРИЄМСТВ».
      2. Комунальне підприємство «Бахмутська житлова управляюча компанія».
      3. КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО «БАХМУТЕЛЕКТРОТРАНС».
      4. Комунальне підприємство «Бахмутський парк культури та відпочинку».
    2. Види суспільно корисних робіт, які можуть виконувати засуджені до покарання у виді громадських робіт та правопорушники, на яких накладене адміністративне стягнення у виді такого покарання:
      1. Очищення ливнево-прийомних колодязів від бруду та сміття по місту.
      2. Очищення водовідвідних лотків по місту.
      3. Очищення доріг від бруду та сміття вздовж бордюр по місту.
      4. Очищення майданів та тротуарів від снігу.
      5. Посипка майданів та тротуарів шлакосолівою сумішшю.
      6. Фарбування лав та урн у скверах.
      7. Обрізка сухих гілок та кущів.
      8. Підмітання майданів та тротуарів.
      9. Сколка льоду на майданах та тротуарах.
      10. Завантаження сміття вручну.
      11. Прибирання сміття та очищення тротуарів на мостах.
      12. Фарбування огородження на мостах.
      13. Вапнування бордюр у місті.
      14. Прибирання листя з газонів у скверах.
      15. Мийка тролейбусів.
  2. Запропонувати Бахмутському міськрайонному відділу з питань пробації південно-східного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції України (Загранична):
    1. У кожному окремому випадку погоджувати види громадських робіт з Управлінням розвитку міського господарства та капітального  будівництва Бахмутської міської ради (Чорноіван), Управлінням культури Бахмутської міської ради (Андрєєва).
    2. Забезпечити контроль за виконанням покарань у виді громадських робіт.
  3. Керівникам підприємств, визначених у п.п. 1.1. п.1 рішення, забезпечити контроль за виконанням порушниками, на яких накладене адміністративне стягнення у виді громадських робіт, визначених для них видів суспільно корисних робіт.
  4. Вважати таким, що втратило чинність, рішення виконкому Бахмутської міської ради від 08.02.2017 № 26 «Про визначення підприємств та видів суспільно-корисних робіт у м. Бахмуті, які можуть виконувати у 2017 році засуджені до покарання у виді громадських робіт та правопорушники, на яких накладено адміністративне стягнення у виді такого покарання».
  5. Організаційне виконання рішення покласти на Управління розвитку міського господарства та капітального будівництва Бахмутської міської ради (Чорноіван), Управління культури Бахмутської міської ради (Андрєєва), Бахмутський міськрайонний відділ з питань пробації південно-східного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції України (Загранична).
  6. Координаційне забезпечення виконання рішення покласти на заступників міського голови Точену В.В., Федорова Ф.К.

Міський голова                                                                  О.О. РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 17.01.2018 №6
Про визначення підприємств та видів суспільно корисних робіт у м. Бахмуті, які можуть виконувати у 2018 році засуджені до покарання у виді громадських робіт та правопорушники, на яких накладено адміністративне стягнення у виді такого покарання
11.87 KB