Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 149 гостей.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 17.05.2017 №129

Переглядів: 931

Про тимчасове влаштування в державний заклад  на повне державне забезпечення малолітніх дітей (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації))

Розглянувши клопотання  служби у справах дітей Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради від 04.05.2017 № 80 та заяви громадян (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) які проживають за адресою: (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації))про тимчасове влаштування до дитячого закладу на повне державне забезпечення своїх малолітніх дітей  (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)), у зв’язку з тим, що родина перебуває у важкому матеріальному становищі, не має на даний час житла. Малолітні діти з 23.03.2017 року перебувають в комунальному закладі охорони здоров’я «Бахмутська дитяча лікарня».

(містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації))зареєстрований за адресою: (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)). (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації))на даний час місця реєстрації не має. (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації))має статус внутрішньо переміщеної особи.

Виходячи із інтересів малолітніх дітей, керуючись ст.ст. 34, 52 Закону України від 21.05.97 № 280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» із внесеними до нього змінами, ст.ст.1, 5 Закону України від 26.04.2001 № 2402-ІІІ «Про охорону дитинства» із внесеними до нього змінами, пунктами 3.1.1, 3.1.6 Типового положення про будинок дитини, затвердженого наказом Міністерства охорони здоров’я України від 18.05.1998 № 123, із внесеними до нього змінами, виконком  Бахмутської міської ради

 

 ВИРІШИВ :

  1. Влаштувати тимчасово до державного закладу на повне державне забезпечення малолітніх дітей (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)), строком на 6 місяців; обчислювати термін перебування дітей в державному закладі з моменту  їх влаштування.
  2. Клопотати перед Департаментом охорони здоров’я Донецької облдержадміністрації про виділення путівок до державного закладу на повне державне забезпечення (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації))Бахмутському міському центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (Хворастухіна) забезпечити здійснення комплексу заходів, спрямованих на усунення причин, що призвели родину (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації))до складних життєвих обставин та повернення дітей до біологічної родини.
  3. Організаційне виконання рішення покласти на Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради (Махничева).
  4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Точену В.В.

Перший заступник міського голови                                        Т.М. Савченко

ДолученняРозмір
Файл Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 17.05.2017 №129
Про тимчасове влаштування в державний заклад на повне державне забезпечення малолітніх дітей (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації))
11.05 KB