Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 80 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

Рішення Бахмутської міської ради від 27.07.2016 №6/88-1597

Переглядів: 1187
сессия : 

Про розгляд електронної петиції «Заборонити прийом металобрухту»

Розглянувши електронну петицію від 25.05.2016 № П-2 «Заборонити прийом металобрухту», висновки постійних комісій Бахмутської міської ради: з питань економічної і інвестиційної політики, бюджету і фінансів; з питань житлово-комунального господарства, екології, транспорту і зв'язку від 04.07.2016, відповідно до Закону  України  від  05.05.1999  № 619-XIV «Про  металобрухт» із  внесеними  до  нього  змінами, Порядку розгляду електронних петицій, адресованих Бахмутській міській раді, затвердженого рішенням Бахмутської міської ради від 27.04.2016 № 6/83-1464, керуючись ст.26 Закону України від 21.05.1997 №280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» із внесеними до нього змінами, Бахмутська міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Підтримати електронну петицію «Заборонити прийом металобрухту».
  2. Управлінню розвитку міського господарства та капітального будівництва Бахмутської міської ради (Трофимова):
    1. Забезпечити інформування населення через засоби масової інформації, офіціальний  веб-сайт Бахмутської міської ради про суб’єктів господарювання і їх приймальні пункти на території м. Бахмута, які здійснюють операції з металобрухтом на території міста у відповідності із чинним законодавством та про порядок здійснення операцій з металобрухтом (збирання /здавання) фізичними та юридичними особами.
    2. Сприяти виявленню протиправної діяльності суб’єктів господарювання, які здійснюють операції з металобрухтом та їх приймальних пунктів на території міста Бахмут та своєчасно повідомляти (із передачею матеріалів) про виявленні факти такої протиправної діяльності  Бахмутський відділ поліції Головного управління Національної поліції в Донецькій області.
  3. Рекомендувати Бахмутському відділу поліції Головного управління Національної поліції в Донецькій області (Гончаров):
    1. Посилити контроль за припиненням протиправної діяльності суб’єктами господарювання, які здійснюють операції з металобрухтом та їх приймальних пунктів на території міста Бахмут та оперативно реагувати на повідомлення громадян про виявлені факти такої противоправної діяльності.  
    2. Вжити заходів щодо налагодження співпраці із громадськістю з питань виявлення незаконних операцій з металобрухтом на території м. Бахмута.
    3. Регулярно інформувати населення про результати своєї діяльності за даним напрямком роботи.  
  4. Організаційне виконання цього рішення покласти на Управління розвитку міського господарства та капітального будівництва Бахмутської міської ради (Трофимова), Бахмутський відділ поліції Головного управління Національної поліції в Донецькій області (Гончаров), заступника міського голови за розподілом обов’язків.
  5. Координаційне забезпечення виконання рішення покласти на постійні комісії Бахмутської міської ради: з питань економічної і інвестиційної політики, бюджету і фінансів (Нікітенко), з питань житлово–комунального господарства, екології, транспорту і зв’язку (Северінов), секретаря Бахмутської міської ради  Кіщенко С.І.  

Секретар Бахмутської міської ради                                                   С.І. КІЩЕНКО

ДолученняРозмір
Файл Рішення Бахмутської міської ради від 27.07.2016 №6/88-1597
Про розгляд електронної петиції «Заборонити прийом металобрухту»
17.66 KB