Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 101 гість.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Рішення Бахмутської міської ради від 31.08.2016 №6/90-1638

Переглядів: 1079
сессия : 

Про затвердження нового складу журі відкритого архітектурного конкурсу на кращу проектну ідею щодо реконструкції території, де були розташовані пам’ятники, на площі Свободи у місті Бахмут

Розглянувши службову записку від 02.08.2016 № 01-3497-06 в.о.начальника Управління муніципального розвитку Бахмутської міської ради Отюніной Н.С. щодо затвердження нового складу журі відкритого архітектурного конкурсу на кращу проектну ідею щодо реконструкції території, де були розташовані пам’ятники, на площі Свободи у місті Бахмут, відповідно до Порядку проведення архітектурних та містобудівних конкурсів, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 25.11.99 № 2137, із внесеними до нього змінами,  Положення про проведення відкритого архітектурного конкурсу на кращу проектну ідею щодо реконструкції території, де були розташовані пам’ятники, на площі Свободи у місті Бахмут, затвердженого рішенням Артемівської міської ради від 24.02.2016 № 6/80-1413, керуючись  ст. 26 Закону України від 21.05.97 № 280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні», із внесеними до нього змінами, Бахмутська  міська рада

В И Р І Ш И Л А :

  1. Затвердити новий склад журі відкритого архітектурного конкурсу на кращу проектну ідею щодо реконструкції території, де були розташовані пам’ятники, на площі Свободи у місті Бахмут (додається).
  2. Управлінню муніципального розвитку Бахмутської міської ради (Отюніна) оприлюднити у міськрайонній газеті «Вперед» та на офіційному веб-сайті Бахмутської міської ради новий склад журі відкритого архітектурного конкурсу на кращу проектну ідею щодо реконструкції території, де були розташовані пам’ятники, на площі Свободи у місті Бахмуті, затверджений цим рішенням.
  3. Вважати таким, що втратив чинність пп. 3.2 п.3 рішення  Артемівської міської ради від 24.02.2016 № 6/80-1413 «Про проведення відкритого архітектурного конкурсу на кращу проектну ідею щодо реконструкції території, де були розташовані пам’ятники, на площі Свободи у місті Бахмут»  та додаток до нього, що стосується складу журі.
  4. Організаційне виконання рішення покласти на Управління муніципального розвитку Бахмутської міської ради (Отюніна), першого заступника міського голови Савченко Т.М.
  5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії Бахмутської міської ради: з питань економічної політики, бюджету і фінансів (Нікітенко), з питань молодіжної політики, освіти, культури і спорту (Капленко), з питань житлово – комунального господарства, екології, транспорту і зв'язку (Северінов), секретаря Бахмутської міської ради Кіщенко С.І.

Міський голова                                                                        О.О. РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення Бахмутської міської ради від 31.08.2016 №6/90-1638
Про затвердження нового складу журі відкритого архітектурного конкурсу на кращу проектну ідею щодо реконструкції території, де були розташовані пам’ятники, на площі Свободи у місті Бахмут
22.59 KB