Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 105 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Рішення Бахмутської міської ради від 25.01.2017 №6/97-1766

Переглядів: 1322
сессия : 

Про затвердження  ліквідаційного балансу та звіту про роботу ліквідаційної комісії з припинення юридичної особи - комунального закладу спортивно-оздоровчого профілю –  «Стадіон «Авангард» Бахмутської міської ради.

Розглянувши ліквідаційний баланс юридичної особи - комунального закладу  спортивно-оздоровчого профілю – «Стадіон «Авангард» Бахмутської  міської ради», заслухавши звіт голови   ліквідаційної комісії Лиса В.М. про роботу ліквідаційної комісії з  припинення юридичної особи - комунального закладу  спортивно-оздоровчого профілю – «Стадіон «Авангард» Бахмутської  міської ради», на виконання рішення Бахмутської міської ради від 28.09.2016 №6/92-1661  «Про  припинення юридичної особи - комунального закладу спортивно-оздоровчого профілю – «Стадіон «Авангард» Бахмутської міської ради»  шляхом ліквідації», відповідно до Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань» в редакції від 26.112015 № 835-VІІІ із внесеними до нього змінам, керуючись ст.ст. 104, 105, 110, 111 Цивільного кодексу України від 16.01.2003 №435-IV із внесеними до нього змінами, ст. 59 Господарського кодексу України від 16.01.2003 №436-IV із внесеними до нього змінами,  ст.ст. 26, 60 Закону України від 21.05.1997 №280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» із внесеними до нього змінами, Бахмутська міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити:
    1. Ліквідаційний баланс юридичної особи - комунального закладу  спортивно-оздоровчого профілю – «Стадіон «Авангард» Бахмутської  міської ради» (додається)
    2. Звіт про роботу ліквідаційної комісії з припинення юридичної особи  - комунального закладу  спортивно-оздоровчого профілю – «Стадіон «Авангард» Бахмутської  міської ради» (додається).
  2. Голові ліквідаційної комісії з припинення юридичної особи  - комунального закладу  спортивно-оздоровчого профілю – «Стадіон «Авангард» Бахмутської  міської ради» Лису В.М. забезпечити в установленому законодавством порядку подання державному реєстраторові документів для проведення державної реєстрації припинення юридичної особи в установлений законом строк.
  3. Зняти з контролю  рішення Бахмутської міської ради від 28.09.2016 № 6/92-1661 «Про припинення юридичної особи - комунального закладу  спортивно-оздоровчого профілю – «Стадіон «Авангард» Бахмутської  міської ради»  шляхом ліквідації», як виконане.
  4. Організаційне виконання рішення покласти на голову ліквідаційної комісії з припинення юридичної особи - комунального закладу  спортивно-оздоровчого профілю – «Стадіон «Авангард» Бахмутської  міської ради» Лиса В.М., заступника міського голови Точену В.В.
  5. Координаційне забезпечення за виконанням рішення покласти на постійні комісії Бахмутської міської ради: з питань молодіжної політики, освіти, культури і спорту (Капленко), з питань економічної і інвестиційної політики, бюджету і фінансів (Нікітенко), з питань комунальної власності, землі і приватизації (Сабаєв), секретаря Бахмутської міської ради  Кіщенко С.І.

Міський  голова                                                            О.О. РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення Бахмутської міської ради від 25.01.2017 №6/97-1766
Про затвердження ліквідаційного балансу та звіту про роботу ліквідаційної комісії з припинення юридичної особи - комунального закладу спортивно-оздоровчого профілю – «Стадіон «Авангард» Бахмутської міської ради.
29.23 KB