Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 166 гостей.

ExportUA

Рішення Бахмутської міської ради №6/99-1813 від 22.03.2017

Переглядів: 1194
сессия : 

Про безоплатну передачу витрат з капітального ремонту житлових будинків та прибудинкових територій на баланс об’єднань співвласників багатоквартирних будинків та житлово-будівельного кооператив м. Бахмут.

Розглянувши лист від 20.02.2017 №01-0821-06 т.в.о. начальника Управління  розвитку міського господарства та капітального будівництва Бахмутської міської ради  Трофимової  Н.В. щодо безоплатної передачі витрат  з капітального ремонту житлових будинків та прибудинкових територій з балансу Управління  розвитку міського господарства та капітального будівництва Бахмутської міської ради  на баланс об’єднань співвласників багатоквартирних будинків та житлово-будівельного кооперативу м. Бахмут, відповідно до рішення Артемівської міської ради від 13.01.2015 №6/60-1128 «Про міський бюджет м. Артемівська на 2015 рік» із внесеними до нього змінами, рішення  Артемівської міської ради   23.12.2015 №6/76-1339 «Про міський   бюджет м. Бахмута на 2016 рік» із внесеними до нього змінами, відповідно до Закону України від 14.05.2015 № 417-VIII «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку» із внесеними до нього змінами, керуючись ст.26 Закону України від 21.05.97 №280/97–ВР  «Про місцеве самоврядування в  Україні»  із внесеними до нього змінами, Бахмутська міська рада 

ВИРІШИЛА:

  1. Надати дозвіл на  безоплатну передачу   витрат  з капітального ремонту житлових будинків та прибудинкових територій з балансу Управління  розвитку міського господарства та капітального будівництва Бахмутської міської ради на баланс об’єднань співвласників багатоквартирних будинків  та житлово-будівельного кооперативу м. Бахмут згідно з додатком.
  2. Управлінню  розвитку міського господарства та капітального будівництва Бахмутської міської ради (Трофимова) оформити в установленому законодавством порядку акти приймання - передачі  витрат, визначених у додатку до цього рішення.
  3. Організаційне   виконання   рішення   покласти   на  Управління розвитку міського господарства та капітального будівництва Бахмутської міської ради (Трофимова).
  4. Контроль за виконанням  рішення покласти   на Управління розвитку міського господарства та капітального будівництва Бахмутської міської ради (Трофимова),  постійну комісію Бахмутської міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології, транспорту і зв’язку  (Северінов), заступника міського голови  Федорова Ф.К.

Секретар Бахмутської міської ради                                            С.І. Кіщенко

ДолученняРозмір
Файл Рішення Бахмутської міської ради №6/99-1813 від 22.03.2017
Про безоплатну передачу витрат з капітального ремонту житлових будинків та прибудинкових територій на баланс об’єднань співвласників багатоквартирних будинків та житлово-будівельного кооператив м. Бахмут.
18.45 KB