Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 114 гостей.

Школа мистецтв м.Артемівська

Решение сессии от 27.04.2011 №6/6-114

Переглядів: 3000
сессия : 

Про прийняття  (безоплатно) у комунальну  власність територіальної  громади  м. Артемівська дитячого майданчика, розташованого за адресою:  м.Артемівськ, пр.2-й Ломоносова,2 та дачу згоди на одержання права власності на земельну ділянку під ним

Заслухавши інформацію начальника Управління муніципального розвитку Артемівської міської ради Зінченко Н.Л. щодо  прийняття - передачі (безоплатно)  у комунальну власність територіальної громади               м. Артемівська від  Приватного акціонерного товариства «Артемівський завод шампанських вин «Артемівськ – Вайнері» дитячого майданчика, розташованого за адресою: м.Артемівськ, пров.2-й Ломоносова,2, керуючись  ст.ст. 26, 60 Закону України від 21.05.97 №280/97-ВР “Про місцеве самоврядування  в  Україні»  із внесеними  до  нього змінами,  Законом України від 03.03.98 № 147/98-ВР «Про передачу об'єктів права державної та комунальної власності» із внесеними до нього змінами, ст.142 Земельного кодексу України від 25.08.2001 №2768-III із внесеними до нього змінами, Положенням про порядок передачі об'єктів права державної власності, затвердженим Постановою Кабінету Міністрів України від 21.09.98 №1482,  із внесеними до нього змінами, міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Прийняти (безоплатно) у комунальну власність територіальної громади м. Артемівська від Приватного акціонерного товариства «Артемівський завод шампанських вин «Артемівськ - Вайнері» дитячий майданчик, розташований за адресою: м.Артемівськ, пров.2 Ломоносова,2, балансовою вартістю -  575 666 грн 67 коп. (п’ятсот сімдесят п’ять тисяч шістсот шістдесят шість грн. 67 коп.), згідно з переліком майна       (додається),  з подальшою безоплатною передачею його на баланс комунального підприємства «Артемівська керуюча компанія житлово-комунальних послуг» (Бондарєв).
  2. Затвердити склад комісії із приймання - передачі (безоплатно) у комунальну власність територіальної громади м. Артемівська від Приватного акціонерного товариства «Артемівський завод шампанських вин «Артемівськ - Вайнері» дитячого майданчика, розташованого за адресою: м.Артемівськ, пров.2-й Ломоносова,2, визначеного у пункті 1 цього рішення, з подальшою безоплатною  передачею його на баланс  комунального підприємства «Артемівська керуюча компанія житлово-комунальних послуг» (Бондарєв), (додається).  
  3. Доручити комісії (Гончаров) здійснити у відповідності з діючим законодавством приймання - передачу (безоплатно) у комунальну власність територіальної громади м.Артемівська від Приватного акціонерного товариства «Артемівський завод шампанських вин «Артемівськ - Вайнері»  дитячого майданчика, розташованого за адресою: м.Артемівськ, пров.2-й Ломоносова,2  та його подальшу безоплатну передачу на баланс комунального «Артемівська керуюча компанія житлово-комунальних послуг» (Бондарєв).
  4. Дати згоду Приватному акціонерному товариству «Артемівський завод шампанських вин «Артемівськ - Вайнері» на одержання територіальною громадою м. Артемвська права власності на земельну ділянку під дитячим майданчиком, розташованим за адресою: м.Артемівськ, пров.2-й Ломоносова,2, визначений у п.1 цього рішення.
  5. Організаційне виконання рішення покласти на Управління муніципального розвитку Артемівської міської ради (Зінченко), комунальне підприємство «Артемівська керуюча компанія житлово-комунальних послуг» (Бондарєв), заступника міського голови Гончарова С.В.
  6. Контроль за  виконанням  рішення  покласти на постійні комісії Артемівської міської ради: з питань економічної і інвестиційної політики, бюджету і фінансів (Нікітенко), з питань комунальної власності, землі і приватизації (Василюк), секретаря Артемівської міської ради Кіщенко С.І.                              

Міський голова                                                 О.О.РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення сессії від 27.04.2011 №6/6-114
Про прийняття (безоплатно) у комунальну власність територіальної громади м. Артемівська дитячого майданчика...
20.85 KB