Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 67 гостей.

ExportUA

Рішення виконавчого комітету Артемівської міської ради від 09.11.2011 №465

Переглядів: 890

Про стан впровадження системи управління якістю у виконавчих органах Артемівської міської ради

Заслухавши довідку представника керівництва з питань системи управління якістю в Артемівській міській раді та її виконавчих органах – керуючого справами виконкому Коліно Миколи Єгоровича «Про стан впровадження системи управління якістю у виконавчих органах Артемівської міської ради» відповідно до вимог стандарту ISO 9001:2008, Настанови з якості виконавчих органів Артемівської міської ради, затвердженої розпорядженням міського голови від 29.07.2011 №147рр, керуючись ст.52 Закону України від 21.05.97 №280/97-ВР "Про місцеве самоврядування в Україні" із внесеними до нього змінами, виконком Артемівської міської ради

ВИРІШИВ:

  1. Довідку представника керівництва з питань системи управління якістю в Артемівській міській раді та її виконавчих органах – керуючого справами виконкому Коліно Миколи Єгоровича «Про стан впровадження системи управління якістю у виконавчих органах Артемівської міської ради» прийняти до відома.
  2. Визнати роботу виконавчих органів Артемівської міської ради щодо впровадження системи управління якістю відповідно вимогам стандарту ISO 9001:2008 – задовільною.
  3. Доручити представнику керівництва з питань системи управління якістю в Артемівській міській раді та її виконавчих органах Коліно М.Є. організувати роботу з проведення міжнародного сертифікаційного аудиту системи управління якістю у виконавчих органах Артемівської міської ради.
  4. Начальнику фінансового управління Артемівської міської ради Ткаченко О.М., начальнику відділу обліку та звітності Артемівської міської ради Мироненко Г.Б. здійснювати фінансування витрат з проведення сертифікаційних заходів в межах загальних асигнувань по Артемівській міській раді та її виконавчих органах.
  5. Координацію роботи з виконання рішення покласти на керуючого справами виконкому Артемівської міської ради Коліно  М.Є., першого заступника міського голови Сакали В.В.

Перший заступник міського голови                            В.В. Сакали