Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 114 гостей.

Школа мистецтв м.Артемівська

Рішення виконкому Артемівської міської ради від 11.05.2011 №241

Переглядів: 1461

Про надання неповнолітній  дитині Чепурко Анастасії Андріївні, 10.12.1995  року народження, статусу дитини, позбавленої батьківського піклування

Розглянувши подання служби у справах дітей управління молодіжної політики та у справах дітей Артемівської міської ради від 22.04.2011 № 78 щодо надання неповнолітній  дитині Чепурко Анастасії Андріївні, 10.12.1995 року народження, яка перебуває на первинному обліку в службі у справах дітей управління молодіжної політики та у справах дітей Артемівської міської ради, статусу дитини, позбавленої батьківського піклування, виконком Артемівської міської ради встановив, що батьки дитини, Чепурко Андрій Анатолійович та Чепурко Ольга Леонідівна, рішенням Артемівського міськрайонного суду Донецької області позбавлені батьківських прав (справа № 2-1029-2011 від 13.04.2011).

Вихованням та утриманням неповнолітньої дитини Чепурко Анастасії Андріївни займається гр. Чепурко Людмила Миколаївна, яка є її бабусею, створила належні умови для перебування дитини. Інших родичів, які б виявили бажання встановити піклування над дитиною, не виявлено.

Неповнолітня дитина  Чепурко Анастасія Андріївна на правах приватної власності житла та майна не має.

Виходячи із інтересів неповнолітньої  дитини Чепурко А.А., керуючись ст.ст. 34, 52 Закону України від 21.05.97 № 280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» із внесеними до нього змінами, Постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини», із внесеними до неї змінами, виконком міської ради

ВИРІШИВ:

  1. Надати неповнолітній  дитині Чепурко Анастасії Андріївні, 10.12.1995 року народження, статус дитини, позбавленої батьківського піклування.
  2. Встановити, що неповнолітня дитина Чепурко Анастасія Андріївна має право на отримання пільг для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, передбачених діючим законодавством України.
  3. Службі у справах дітей управління молодіжної політики та у справах дітей Артемівської міської ради (Колодочка) вживати заходи щодо захисту особистих, майнових та житлових прав неповнолітньої дитини Чепурко Анастасії Андріївни.
  4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Петриєнко Т. В.

Перший заступник міського голови                                            В.В. Сакали