Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 110 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Рішення виконкому Артемівської міської ради від 12.10.2011 №430

Переглядів: 1208

Про затвердження загального переліку підприємств, установ та організацій м. Артемівська, документація на вироби та продукцію, об’єкти  і  споруди яких підлягає закладанню до регіонального страхового фонду документації

Розглянувши пропозиції робочої групи з питань виконання ст.11 Закону України «Про страховий фонд документації України», створеної рішенням виконкому Артемівської міської ради від 13.04.2011 № 151 (протокол № 1 від 26.08.2011), з метою реалізації у м. Артемівську державної політики у сфері створення та функціонування державної системи страхового фонду документації, відповідно до Закону України від 22.03.2001 № 2332-ІІІ «Про страховий фонд документації України», із внесеними до нього змінами, постанови Кабінету Міністрів України від 13.03.2002 № 320 «Про затвердження Положення про порядок формування, ведення та використання обласного (регіонального) страхового фонду документації», із внесеними до неї змінами,  керуючись ст.ст. 40, 52 Закону України від 21.05.97 № 280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» із внесеними до нього змінами, виконком Артемівської міської ради

ВИРІШИВ:

  1. Затвердити загальний перелік підприємств, установ та організацій м. Артемівська,  документація на вироби та продукцію, об’єкти і споруди яких підлягає закладанню до регіонального страхового фонду документації. (далі – Перелік), (додається).
  2. Відділу Артемівської міської ради з надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення (Литовченко) щорічно до 01 квітня уточнювати Перелік, затверджений цим рішенням, і  вносити на розгляд виконкому Артемівської міської ради пропозиції по  внесенню до нього змін.
  3. Фінансовому управлінню Артемівської міської ради   (Ткаченко) при формуванні  проекту міського бюджету міста Артемівська на 2012 рік передбачити видатки  на фінансування робіт з ведення страхового фонду документації по місту Артемівську.
  4. Управлінню муніципального розвитку Артемівської міської ради (Зінченко) щоквартально інформувати Сакали В.В. -  голову робочої групи з питань виконання ст.11 Закону України «Про страховий фонд документації України», створеної рішенням виконкому Артемівської міської ради від 13.04.2011 №151,  про об’єкти, закінчені будівництвом та  реконструкцією  на території м. Артемівська, документація яких відправлена  до Донбаського Регіонального центру  страхового фонду документації.
  5. Запропонувати виконкомам Часовоярської (Опанасенко) та Соледарської (Товстокоренко) міських рад розглянути на своїх засіданнях питання щодо  затвердження погодженого з Державним департаментом страхового фонду документації загального переліку підприємств, установ та організацій, розташованих на території м. Часів-Яру та Соледару, документація на вироби та продукцію, об’єкти і споруди яких підлягає закладанню до регіонального страхового фонду документації.
  6. Організаційне виконання рішення покласти на  відділ Артемівської міської ради з  надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення  (Литовченко), фінансове управління Артемівської міської ради (Ткаченко), Управління муніципального розвитку Артемівської міської ради (Зінченко).
  7. Контроль  за виконанням рішення  покласти на першого заступника міського голови Сакали В.В.

Перший заступник міського голови                               В.В. Сакали