Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 119 гостей.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Рішення Артемівської міської ради від 26.10.2011 №6/12-229

Переглядів: 1400
сессия : 

Про передачу  (безоплатно) майна з комунальної власності територіальної  громади м. Артемівська у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст, що знаходиться в управлінні  обласної ради

Заслухавши інформацію Управління муніципального розвитку Артемівської міської ради щодо передачі майна з комунальної власності територіальної  громади м. Артемівська у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст, що знаходиться в управлінні  Донецької обласної ради, враховуючи клопотання Артемівської центральної районної лікарні від 22.09.2011 №2003, Часів Ярської міської лікарні №3, Соледарської міської лікарні №4, на виконання Закону України від 07.06.2011 №3612-VI «Про порядок проведення реформування системи охорони здоров’я у Вінницькій, Дніпропетровській, Донецькій областях та м. Києві», відповідно до спільного розпорядження голови Донецької обласної державної адміністрації та голови Донецької обласної ради від 19.09.2011 №486/244р «Про реформування системи охорони здоров’я в Донецькій області»,  керуючись ст. ст. 26, 60 Закону України від 21.05.97 № 280/97-ВР “Про місцеве самоврядування в Україні” із внесеними до нього змінами, Законом України від 03.03.98 № 147/98-ВР «Про передачу об`єктів права державної та комунальної власності» із внесеними до нього змінами, Положенням про порядок передачі об`єктів права державної власності, затвердженим Постановою Кабінету Міністрів України від 21.09.98 № 1482, із внесеними  до нього  змінами, Артемівська міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Передати (безоплатно) з комунальної власності територіальної громади м. Артемівська у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст що знаходиться в управлінні Донецької обласної ради:
    Артемівську станцію швидкої медичної допомоги (юридична адреса: 84500 Донецька область, м.Артемівськ, вул. Лермонтова,18) згідно з переліком майна (додаток 1).
    Майно відділення швидкої медичної допомоги Часів Ярської  міської лікарні №3 згідно з переліком майна (додаток 2).
    Майно відділення швидкої медичної допомоги Соледарської міської лікарні №4 згідно з переліком майна (додаток 3).
  2. Організаційне виконання рішення покласти на Управління муніципального розвитку Артемівської міської ради (Зінченко),  Артемівську центральну районну лікарню (Блєднов), Часів Ярську  міську лікарню №3 (Котов), Соледарську міську лікарню №4 (Чеботенко) заступників міського голови  Петриєнко Т.В., Гончарова С.В. 
  3. Координаційне забезпечення виконання рішення покласти на постійні комісії Артемівської міської ради: з питань економічної і інвестиційної політики, бюджету і фінансів (Нікітенко), з питань комунальної власності, землі і приватизації (Василюк), з питань соціального захисту населення і охорони здоров’я (Красножон), секретаря Артемівської міської ради  Кіщенко С.І.

Секретар Артемівської міської ради                      С.І.Кіщенко

ДолученняРозмір
Файл Рішення від 26.10.2011 №6/12-229
Про передачу (безоплатно) майна з комунальної власності територіальної громади м. Артемівська у спільну власність ...
57.26 KB