Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 120 гостей.

Рішення виконавчого комітету Артемівської міської ради від 12.09.2012 №320

Переглядів: 831

Про затвердження акту міської міжвідомчої комісії виконавчого комітету по обстеженню технічного стану житлового будинку № 44 по вул. Гаршина у місті Артемівську

Розглянувши акт міської міжвідомчої комісії виконавчого комітету по обстеженню технічного стану об’єктів житлового та соціально-культурного призначення комунальної власності територіальної громади міста Артемівська від 03.08.2012 року з обстеження технічного стану житлового будинку № 44 по вул. Гаршина у місті Артемівську, який є комунальною власністю територіальної громади міста Артемівська і знаходиться на балансі комунального підприємства “Артемівська керуюча компанія житлово-комунальних послуг”, керуючись ст.ст. 30, 52 Закону України від 21.05.97 № 280/97-ВР “Про місцеве самоврядування в Україні” із внесеними до нього змінами, Положенням про порядок обстеження стану жилих будинків з метою встановлення їх відповідності санітарним і технічним вимогам та визнання жилих будинків і жилих приміщень непридатними для проживання”, затвердженим постановою Ради Міністрів Української РСР від 26.04.84 № 189, Постановою Кабінету Міністрів України від 05.05.97 № 409 “Про забезпечення надійності й безпечної експлуатації будівель, споруд та інженерних мереж”, виконком міської ради

 

ВИРІШИВ :

 

1. Затвердити акт міської міжвідомчої комісії виконавчого комітету по обстеженню технічного стану об’єктів житлового та соціально-культурного призначення комунальної власності територіальної громади міста Артемівська від  03.08.2012 року з обстеження технічного стану житлового будинку № 44 по вул. Гаршина у місті Артемівську, який є комунальною власністю територіальної громади міста Артемівська і знаходиться на балансі комунального підприємства “Артемівська керуюча компанія житлово-комунальних послуг”(додається).

Будинку необхідно виконати капітальний ремонт з посиленням конструктивів.

 

2. Комунальному підприємству «Артемівська керуюча компанія житлово-комунальних послуг» (Бондарєв) замовити проектно-кошторисну документацію з посилення конструктивів житлового будинку № 44 по вул. Гаршина у місті Артемівську в спеціалізованому інституті.

 

3. Фінансовому управлінню Артемівської міської ради (Ткаченко) передбачити кошти у проекті міського бюджету міста Артемівська на 2013 рік на виготовлення проектно-кошторисної документації  з посилення конструктивів житлового будинку №44 по вул. Гаршина .

 

4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Гончарова С.В.

 

 

Міський голова                                                                        О.О. Рева