Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 84 гостя.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Рішення виконавчого комітету Артемівської міської ради від 14.03.2012 №102

Переглядів: 1039

Про взяття до відома інформації  про зміну у складі керівних органів та про реєстрацію змін, внесених до статутних документів Артемівського відділення громадської організації «Союз Чорнобиль України»

Розглянувши правовий висновок юридичного відділу Артемівської міської ради від 23.02.2012 щодо відповідності законодавству України та статуту об’єднання громадян інформації про зміну у складі керівних органів  та змін  до статутних документів  Артемівського відділення громадської організації «Союз Чорнобиль України»  та надані документи, відповідно до Порядку підготовки та оформлення рішень щодо легалізації об’єднань громадян у виконкомі Артемівської міської ради,  затвердженого рішенням виконкому Артемівської міської ради від 12.10.2011 № 451,  керуючись Законом України від 16.06.92 № 2460 - XII «Про об`єднання громадян» із внесеними до нього змінами, ст.ст. 38, 52 Закону України від 21.05.97 № 280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» із внесеними до нього змінами, Положенням про порядок легалізації об`єднань громадян, затвердженим Постановою Кабінету Міністрів України від 26.02.93 № 140, із внесеними до нього змінами,  виконком Артемівської міської ради

ВИРІШИВ:

  1. Взяти до відома інформацію про зміну у складі  керівних органів Артемівського відділення громадської організації «Союз Чорнобиль України».
  2. Зареєструвати:
    1. Зміну назви Артемівського відділення громадської організації «Союз Чорнобиль України» на назву Артемівська міська організація Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Союз Чорнобиль України».
    2. Статут Артемівської міської організації Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Союз Чорнобиль України» у новій редакції (додається).
  3. У зв’язку із зміною назви та мети діяльності Артемівського відділення громадської організації «Союз Чорнобиль України» видати нове свідоцтво про реєстрацію встановленого зразка.
  4. Юридичному відділу Артемівської міської ради (Недашковська) внести до Реєстру об’єднань громадян записи:
    1. Про зміну голови Артемівського відділення громадської організації «Союз Чорнобиль України» з Гончарової Ніни Веніамінівни на Іщенка Бориса Валентиновича.
    2. Про реєстрацію змін, внесених до статутних документів Артемівського відділення громадської організації «Союз Чорнобиль України» (зміна назви  та нова редакція Статуту).
    3. Розмістити інформацію про зміну у складі  керівних органів та про  реєстрацію змін, внесених до статутних документів Артемівського відділення громадської організації «Союз Чорнобиль України» у міськрайонній газеті «Вперед» та шляхом розміщення на офіційному Веб-сайті Артемівської міської ради.
  5. Вважати такими, що втратили чинність:
    • рішення виконкому Артемівської міської ради від 09.12.2009 № 613 «Про реєстрацію змін, внесених до статутних документів Артемівського відділення громадської організації «Союз Чорнобиль України»;
    • свідоцтва про реєстрацію об’єднання громадян від 18.09.2002 №719, від 09.12.2009 №613.
  6. Організаційне виконання рішення покласти на юридичний відділ Артемівської міської ради (Недашковська).
  7. Координаційне забезпечення виконання рішення покласти на керуючого справами виконкому Артемівської міської ради Коліно М.Є.

Міський голова                                          О.О. Рева