Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 150 гостей.

Школа мистецтв м.Артемівська

Рішення виконавчого комітету Артемівської міської ради від 14.08.2013 №208

Переглядів: 1406

Про внесення змін до Порядку ведення договірної та претензійно-позовної роботи в Артемівській міській раді

Втратило чинність на підставі:

Заслухавши інформацію юридичного відділу Артемівської міської ради від 15.07.2013 №01-3469-06 щодо внесення змін до Порядку ведення договірної та претензійно-позовної роботи в Артемівській міській раді, з метою вдосконалення організації ведення договірної та претензійно-позовної роботи в Артемівській міській раді, відповідно до Господарського процесуального кодексу України від 06.11.91 №1798-ХІІ із внесеними до нього змінами, Цивільного кодексу України від 16.01.2003 №435- IV із внесеними до нього змінами, Господарського кодексу України від 16.01.2003 №436-IV із внесеними до нього змінами, Цивільного процесуального кодексу України від 18.03.2004 №1618- IV із внесеними до нього змінами, Кодексу адміністративного судочинства України від 06.07.2005 №2747-IV із внесеними до нього змінами, рекомендацій Міністерства юстиції України від 15.01.96 № 2 «Про порядок ведення претензійної та позовної роботи на підприємстві, в установі, організації», керуючись ст.ст. 40, 52 Закону України від 21.05.97 № 280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» із внесеними до нього змінами, виконком Артемівської міської ради

ВИРІШИВ:

  1. Внести та затвердити такі зміни до Порядку ведення договірної та претензійно-позовної роботи в Артемівській міській раді, затвердженого в новій редакції рішенням виконкому Артемівської міської ради від 11.07.2012 №236 (далі - Порядок):
    1. Пункт 2.1.8 розділу ІІ «Організація ведення договірної роботи» Порядку виключити, у зв’язку з чим пункти 2.1.9, 2.1.10 вважати відповідно пунктами 2.1.8, 2.1.9.
    2. Доповнити Розділ V «Реєстрація та зберігання договірних, претензійних і позовних матеріалів» Порядку пунктами 5.1., 5.2. наступного змісту:

      «5.1. Укладений договір реєструється виконавчим органом, що супроводжує договір в окремому журналі обліку договорів на паперових або електронних носіях, за примірним зразком (додаток 1). В апараті Артемівської міської ради реєстрація договорів, що мають фінансові зобов’язання Артемівської міської ради, здійснюється відділом бухгалтерського обліку і звітності; договорів, що мають лише юридичні зобов’язання юридичним відділом Артемівської міської ради.

      Юридичний відділ для реєстрації договорів отримує у відділі бухгалтерського обліку і звітності реєстраційний номер та реєструє договір у журналі обліку договорів за примірним зразком (додаток 1).

      5.2. Зберігання договірних матеріалів самостійними виконавчими органами Артемівської міської ради, що супроводжують договори здійснюється згідно з номенклатурою справ цих органів. Зберігання договірних матеріалів (договори та додатки до них) в апараті Артемівської міської ради здійснюється відділом бухгалтерського обліку і звітності згідно з номенклатурою справ. Юридичний відділ Артемівської міської ради залишає у відділі копії договірних матеріалів для здійснення контрольних повноважень щодо додержання вимог цього Порядку».

      У зв’язку із цими змінами пункти 5.1 – 5.6  Розділу V «Реєстрація та зберігання договірних, претензійних і позовних матеріалів» Порядку вважати відповідно пунктами 5.3- 5.8.

    3. Внести зміни в додаток 4 до Порядку, виклавши у новій редакції:
      • назву додатку: «Журнал обліку позовних заяв, підготовлених Артемівською міською радою (в т.ч. виконавчими органами міської ради, органами прокуратури та іншими органами в інтересах Артемівської міської ради);
      • зміст колонки 2: «Дата одержання (складання) претензійних матеріалів, позовної заяви».
  2. Організаційне виконання рішення покласти на юридичний відділ Артемівської міської ради (Недашковська), відділ бухгалтерського обліку і звітності Артемівської міської ради (Мироненко), керівників самостійних відділів, управлінь Артемівської міської ради.
  3. Контроль за виконанням рішення покласти на керуючого справами виконкому Артемівської міської ради Коліно М.Є.

Міський голова                                                                 О.О. РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення виконкому від 14.08.2013 №208
Про внесення змін до Порядку ведення договірної та претензійно-позовної роботи в Артемівській міській раді
14.29 KB