Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 64 гостя.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Рішення виконавчого комітету Артемівської міської ради від 14.09.2011 №397

Переглядів: 1564

Про затвердження  нового  складу комісії  по  розгляду  звернень  окремих категорій  громадян  з  питань,  пов’язаних  з    призначенням  державної соціальної     допомоги   малозабезпеченим   сім’ям   відповідно  до  Закону України  «Про державну  соціальну  допомогу  малозабезпеченим  сім’ям».

Внесени зміни:

Втратило чинність на підставі:

У зв’язку із кадровими змінами, які відбулися у складі комісії по розгляду звернень окремих категорій громадян з питань, пов’язаних з призначенням державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям відповідно до Закону України «Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям», затвердженому рішенням виконкому міської ради від 11.11.2009 № 522, відповідно до Закону України від 01.06.2000 № 1768-ІІІ  «Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям» із внесеними до нього змінами, Порядку призначення і виплати державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 24.02.2003 № 250, із внесеними до нього змінами, керуючись ст.ст. 34,52 Закону України від 21.05.1997 № 280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» із внесеними до нього змінами,виконком міської ради

ВИРІШИВ:

  1. Затвердити новий склад комісії по розгляду звернень окремих категорій громадян з питань, пов’язаних з призначенням державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям відповідно до Закону України «Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям» (додається).
  2. Вважати такими, що втратили чинність, п.1 рішення виконкому Артемівської міської ради від 11.11.2009 № 522 «Про затвердження нового складу комісії по розгляду звернень окремих категорій громадян з питань, пов’язаних з призначенням державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям відповідно до Закону України «Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям» та внесення змін до Положення про неї» та додаток до нього, що стосується складу комісії.

Перший заступник міського голови                               В.В.Сакали

ДолученняРозмір
Файл Рішення виконкому від 14.09.2011 №397
Про затвердження нового складу комісії по розгляду звернень окремих категорій громадян з питань...
14.96 KB