Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 85 гостей.

Презедент України

Рішення виконавчого комітету Артемівської міської ради від 16.05.2012 №164

Переглядів: 856

Про скасування запису про реєстрацію громадської організації «Центр сприяння розвитку громади та захисту довкілля «Парадигма»

Розглянувши правовий висновок юридичного відділу Артемівської міської ради від 14.05.2012 щодо відповідності законодавству України та статуту громадської організації «Центр сприяння розвитку громади та захисту довкілля «Парадигма» документів, поданих для скасування запису про реєстрацію, та надані головою ліквідаційної комісії «Центр сприяння розвитку громади та захисту довкілля «Парадигма» Величко В.В. документи, відповідно до Порядку підготовки та оформлення рішень щодо легалізації об’єднань громадян у виконкомі Артемівської міської ради, затвердженого рішенням виконкому Артемівської міської ради від 12.10.2011 № 451, керуючись Законом України від 16.06.92 № 2460-XII "Про об`єднання громадян" із внесеними до нього змінами, ст.ст. 38, 52 Закону України від 21.05.97 № 280/97-ВР “Про місцеве самоврядування в Україні” із внесеними до нього змінами, Положенням про порядок легалізації об`єднань громадян, затвердженим Постановою Кабінету Міністрів України від 26.02.93 № 140, із внесеними до нього змінами,  виконком Артемівської міської ради

ВИРІШИВ:

  1. Скасувати в Реєстрі об’єднань громадян  запис про реєстрацію громадської організації «Центр сприяння розвитку громади та захисту довкілля «Парадигма», яка була зареєстрована 04.04.2007 року.
  2. Вважати таким, що втратило чинність, свідоцтво про реєстрацію громадської організації «Центр сприяння розвитку громади та захисту довкілля «Парадигма» від 04.04.2007 № б/н.
  3. Юридичному відділу Артемівської міської ради (Недашковська):
    1. Внести  відповідні зміни до Реєстру об’єднань громадян .
    2. Розмістити інформацію про скасування запису про реєстрацію громадської організації «Центр сприяння розвитку громади та захисту довкілля «Парадигма» в Реєстрі об’єднань громадян у міськрайонній газеті «Вперед» та шляхом розміщення на офіційному Веб-сайті Артемівської міської ради.
  4. Організаційне виконання рішення покласти на юридичний відділ Артемівської міської ради (Недашковська).
  5. Координаційне забезпечення виконання рішення покласти на керуючого справами виконкому Артемівської міської ради Коліно М.Є.

Перший заступник міського голови                               Т.М. Савченко