Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 112 гостей.

Презедент України

Рішення Артемівської міської ради від 22.02.2012 №6/20-324

Переглядів: 1546
сессия : 

Про внесення змін до Статутів комунальних закладів охорони здоров’я Артемівської міської ради

Відповідно до Закону України від 19.11.1992 № 2801-ХІІ «Основи законодавства України  про охорону здоров’я» із внесеними до нього змінами, Закону України від 07.07.2011 № 3612-VI «Про порядок проведення реформування  системи охорони здоров’я у Вінницькій, Дніпропетровській, Донецькій областях та місті Києві», постанови Кабінету Міністрів України від  17.02.2010 № 208 «Деякі питання удосконалення системи охорони здоров’я»  із внесеними до неї змінами, з метою поступового проведення  функціональної перебудови системи медичного обслуговування, забезпечення на території Артемівської міської ради потреб населення у якісній медичній допомозі, запровадження системи контролю якості медичної допомоги, керуючись Господарським кодексом України від  16.01.2003 № 436-IV із внесеними до нього змінами, Цивільним кодексом України від 16.01.2003 № 435-IV із внесеними до нього змінами, Бюджетним кодексом України від 08.07.2010 № 2456-VІ із  внесеними до нього змінами, Законом України від 15.05.2003 № 755-IV «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб  підприємців» із внесеними до нього змінами, ст.ст.  26, 60 Законом України від 21.05.1997 № 280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» із внесеними до нього  змінами, Артемівська міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Внести зміни до Статутів комунальних закладів охорони здоров’я Артемівської міської ради:
    1. Артемівської центральної районної лікарні (додаються).
    2. Артемівської дитячої лікарні (додаються).
    3. Міської лікарні № 2 міста Артемівська (додаються).
    4. Артемівської міської стоматологічної поліклініки (додаються).
  2. Головному лікарю Артемівської центральної районної лікарні Блєднову В.П. в установленому порядку скласти розподільчий баланс майна та надати його установленому порядку відділу охорони здоров’я Артемівської міської ради (Котова).
    термін : до 30 квітня 2012 р.
  3. Головним лікарям комунальних закладів охорони здоров’я Артемівської міської ради Блєднову В.П., Мельниковій С.Л., Корсуну А.О., Вітязю В.М.:
    1. У встановленому законодавством порядку надати зміни до Статутів, затверджені цим рішенням, на державну реєстрацію.
    2. Визначити чисельність працівників, передбачивши  створення у структурі закладів бухгалтерських служб, скласти штатні розписи та надати їх на затвердження начальнику відділу охорони здоров’я Артемівської міської ради.
      термін : до 01 травня 2012 р.
    3. Здійснити організаційно-правові заходи щодо забезпечення соціально-правових гарантій працівників закладів охорони здоров’я.
      термін : до 01 травня 2012 р.
  4. Відділу охорони здоров’я Артемівської міської ради (Котова):
    1. Спільно з Управлінням муніципального розвитку Артемівської міської ради (Зінченко) підготувати і внести на розгляд виконкому Артемівської міської ради питання щодо розподілу та передачі комунального майна територіальної громади м. Артемівська на баланс закладів охорони здоров’я.
      термін : до 01 травня 2012 р.
    2. Вжити організаційно-правові заходи щодо функціонування інформаційно-аналітичного відділу медичної статистики, як підрозділу при відділі охорони здоров’я Артемівської міської ради.
      термін : до 01травня  2012 р.
    3. Спільно з фінансовим управлінням Артемівської міської ради (Ткаченко) забезпечити:
      1. Включення закладів охорони здоров’я Артемівської міської ради, визначених рішенням «Про затвердження мережі комунальних закладів охорони здоров’я Артемівської міської ради» до реєстру  бюджетних установ-розпорядників коштів міського бюджету.
      2. Фінансування закладів охорони здоров’я в межах загальних асигнувань на охорону здоров’я, передбачених в міському бюджеті м. Артемівська на 2012 рік.
  5. Організаційне виконання рішення покласти  на відділ охорони здоров’я Артемівської міської ради (Котова), Управління муніципального розвитку Артемівської міської ради (Зінченко), фінансове управління Артемівської міської ради (Ткаченко), заступників міського голови Петриєнко Т.В., Гончарова С.В.
  6. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії Артемівської міської ради: з питань соціального захисту населення і охорони здоров’я (Красножон), з питань економічної і інвестиційної політики, бюджету і фінансів (Нікітенко), з питань комунальної власності, землі і приватизації (Василюк),  секретаря Артемівської міської ради Кіщенко С.І.

Міський голова                                                   О.О. РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення від 22.02.2012 №6/20-324
Про внесення змін до Статутів комунальних закладів охорони здоров’я Артемівської міської ради
39.7 KB