Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 69 гостей.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Рішення Артемівської міської ради від 28.03.2012 №6/21-356

Переглядів: 1620
сессия : 

Про прийняття  (безоплатно) у комунальну  власність територіальної  громади  м. Артемівська артезіанської  свердловини, розташованої за адресою: м.Артемівськ, вул.Благовіщенська,47

Заслухавши інформацію Управління муніципального розвитку Артемівської міської ради щодо  прийняття - передачі (безоплатно)  у комунальну власність територіальної громади м. Артемівська артезіанської свердловини, розташованої за адресою: м.Артемівськ, вул.Благовіщенська,47,  відповідно до Закону України від 03.03.98 № 147/98-ВР «Про передачу об'єктів права державної та комунальної власності» із внесеними до нього змінами, Положенням про порядок передачі об'єктів права державної власності, затвердженим Постановою Кабінету Міністрів України від 21.09.98 №1482,  із внесеними до нього змінами, керуючись ст.ст. 26, 60 Закону України від 21.05.97 №280/97-ВР “Про місцеве самоврядування  в  Україні»  із внесеними  до  нього змінами, Кодексом України від  27.07.94 №132/94-ВР «Про надра» із внесеними до нього змінами, Артемівська міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Прийняти (безоплатно) у комунальну власність територіальної громади м. Артемівська від керівника проекту «Міні-парк спорту і відпочинку» Лещінера Н.М. артезіанської свердловини, розташованої за адресою: м.Артемівськ, вул.Благовіщенська,47, вартістю -  15 000 грн 00 коп. (п’ятнадцять тисяч грн 00 коп.), в т.ч. ПДВ,  з подальшою безоплатною передачею її на баланс комітету по фізичній культурі і спорту Артемівської міської ради (Баранов).
  2. Затвердити склад комісії із приймання - передачі (безоплатно) у комунальну власність територіальної громади м. Артемівська від керівника проекту «Міні-парк спорту і відпочинку» Лещінера Н.М. артезіанської свердловини, розташованої за адресою: м.Артемівськ, вул.Благовіщенська,47.
  3. Доручити комісії (Гончаров) здійснити у відповідності з діючим законодавством приймання - передачу (безоплатно) у комунальну власність територіальної громади м.Артемівська від керівника проекту «Міні-парк спорту і відпочинку» Лещінера Н.М. об'єкту, визначеного у пункті 1 цього рішення, та його подальшу безоплатну передачу на баланс комітету по фізичній культурі і спорту Артемівської міської ради (Баранов).
  4. Організаційне виконання рішення покласти на Управління муніципального розвитку Артемівської міської ради (Зінченко), комітет по фізичній культурі і спорту Артемівської міської ради (Баранов), заступника міського голови Гончарова С.В.
  5. Контроль за  виконанням  рішення  покласти на постійні комісії Артемівської міської ради: з питань економічної і інвестиційної політики, бюджету і фінансів (Нікітенко), з питань комунальної власності, землі і приватизації (Василюк), секретаря Артемівської міської ради Кіщенко С.І.  

Міський голова                                                    О.О.РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення від 28.03.2012 №6/21-356
Про прийняття (безоплатно) у комунальну власність територіальної громади м. Артемівська артезіанської свердловини...
17.85 KB