Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 104 гостя.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Рішення Артемівської міської ради від 22.08.2012 №6/27-483

Переглядів: 1382
сессия : 

Про дачу згоди комунальному підприємству «Артемівський  міський парк  культури та відпочинку» на списання  майна (основних засобів), яке є комунальною власністю територіальної громади  м. Артемівська, та знаходиться на його балансі

Розглянувши лист відділу культури Артемівської міської ради від 03.08.2012 № 163 щодо списання майна (основних засобів), яке є комунальною власністю територіальної громади  м. Артемівська та знаходиться на балансі комунального підприємства «Артемівський міський парк культури та відпочинку», а також надані до нього документи, враховуючи звіт про оцінку майна від 30.06.2012, виконаний суб’єктом оціночної діяльності приватним підприємством «Фірма Інженер», та висновок постійно діючої комісії щодо узгодження списання майна (основних засобів) комунальної власності територіальної громади м. Артемівська Управління муніципального розвитку Артемівської міської ради від 08.08.2012, керуючись ст.ст. 26, 60 Закону України від 21.05.1997   № 280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні», із внесеними до нього змінами, Порядком списання об’єктів державної власності, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 08.11.2007 №1314, із внесеними до нього змінами, Артемівська міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Дати згоду комунальному підприємству «Артемівський міський парк культури та відпочинку» на списання майна (основних засобів), яке є комунальною власністю територіальної громади м. Артемівська, та знаходиться на його балансі, згідно з переліком  (додається).
  2. Комунальному підприємству «Артемівський міський парк культури та відпочинку»  (Світайло) в установленому порядку:
    1. Підготувати акти списання майна (основних засобів) комунальної власності  територіальної громади м. Артемівська, яке  знаходиться на його балансі, визначеного у переліку до цього рішення, та надати їх до Управління муніципального розвитку Артемівської міської ради (Зінченко).
    2. Оприбуткувати матеріали від розукомплектування майна (основних засобів) комунальної власності територіальної громади м. Артемівська, яке знаходиться на його балансі, визначеного у переліку до цього рішення, у відповідальності із діючим законодавством, і надати в Управління муніципального розвитку Артемівської міської ради (Зінченко) документи про їх оприбуткування.
    3. Інформацію щодо використання коштів, отриманих в результаті списання майна, а також від його реалізації (шляхом здачі металолому), направити до Управління муніципального розвитку Артемівської міської ради (Зінченко).
  3. Дозволити комунальному підприємству «Артемівський міський парк культури та відпочинку» направити кошти, отримані в результаті списання майна, а також кошти, отримані від його реалізації (шляхом здачі металолому), на поліпшення матеріально – технічної бази підприємства.
  4. Організаційне виконання рішення покласти на комунальне підприємство «Артемівський міський парк культури та відпочинку» (Світайло), Управління муніципального розвитку Артемівської міської ради (Зінченко), заступника міського голови Гончарова С.В.
  5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії Артемівської міської ради: з питань економічної і інвестиційної політики, бюджету і фінансів (Нікітенко), з питань комунальної власності, землі і приватизації (Василюк), з питань молодіжної політики, освіти, культури і спорту (Капленко), секретаря Артемівської міської ради Кіщенко С.І.

Міський голова                                                         О.О. РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення від 27.08.2012 №6/27-483
Про дачу згоди комунальному підприємству «Артемівський міський парк культури та відпочинку» на списання майна (основних засобів)...
11.45 KB