Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 93 гостя.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Рішення Артемівської міської ради від 26.12.2012 №6/33-579

Переглядів: 1072
сессия : 

Про  збільшення  статутного  капіталу  комунального  підприємства «Артемівська  керуюча  компанія  житлово - комунальних  послуг» та внесення змін і доповнень до Статуту підприємства

Внесени зміни:

Заслухавши інформацію директора комунального підприємства «Артемівська керуюча компанія житлово-комунальних послуг» Бондарєва О.В. щодо збільшення статутного капіталу комунального підприємства «Артемівська керуюча компанія житлово-комунальних послуг» та внесення змін і доповнень до Статуту підприємства, відповідно до Цивільного кодексу України від 16.01.2003 №435-ІV із внесеними до нього змінами, Господарського кодексу України від 16.01.2003 № 436-ІV із внесеними до нього змінами, Закону України від 15.05.2003 № 755- ІV «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців» із внесеними до нього змінами, керуючись ст.ст. 26, 60 Закону України від 21.05.97 № 280/97– ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» із внесеними до нього змінами, Артемівська міська рада       

ВИРІШИЛА:

1. Збільшити статутний капітал комунального підприємства «Артемівська керуюча компанія житлово-комунальних послуг» за рахунок коштів у сумі 939943 грн. 76 коп. (дев’ятсот тридцять дев’ять тисяч дев’ятсот сорок три гривні 76 копійок), виділених підприємству у 2009 році для поповнення статутного капіталу, та встановити його у розмірі 1738213грн. 64 коп. (один мільйон сімсот тридцять вісім тисяч двісті тринадцять грн. 64 коп.).

2. Внести та затвердити наступні зміни і доповнення до Статуту комунального підприємства «Артемівська керуюча компанія житлово-комунальних послуг», затвердженого рішенням виконавчого комітету Артемівської міської ради від 04.06.2008 № 419 (додаються).

Визнати, що ці зміни і доповнення є невід’ємною частиною Статуту  комунального підприємства «Артемівська керуюча компанія житлово-комунальних послуг».

3. Директору комунального підприємства «Артемівська керуюча компанія житлово-комунальних послуг» Бондарєву О.В. надати зміни і доповнення до Статуту комунального підприємства «Артемівська керуюча компанія житлово-комунальних послуг», затверджені цим рішенням, на державну реєстрацію в установленому законодавством порядку.

4. Організаційне виконання рішення покласти на комунальне підприємство «Артемівська керуюча компанія житлово-комунальних послуг» (Бондарєв), відділ розвитку міського господарства Артемівської міської ради (Жеребятьєва), Управління муніципального розвитку Артемівської міської ради (Зінченко), заступника міського голови Гончарова С.В.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії Артемівської міської ради: з питань економічної і інвестиційної політики, бюджету і фінансів (Нікітенко), з питань комунальної власності, землі і приватизації (Василюк), секретаря Артемівської міської ради  Кіщенко С.І.

 

Міський голова                                                               О.О. РЕВА

     

ДолученняРозмір
Файл Рішення Артемівської міської ради від 26.12.2012 №6/33-57918.98 KB