Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 120 гостей.

Верховна рада України

Рішення Артемівської міської ради від 27.02.2013 №№ 6/36-636

Переглядів: 917
сессия : 

Про внесення змін до Положення про юридичний відділ Артемівської міської ради

Втратило чинність на підставі:

Заслухавши інформацію начальника юридичного відділу Артемівської міської ради Недашковської Т.І. щодо внесення змін до Положення про юридичний відділ Артемівської міської ради в новій редакції, затвердженого рішенням Артемівської міської ради від 28.03.2012 № 6/21 -343, у зв’язку із змінами в чинному законодавстві України, відповідно до Загального положення про юридичну службу міністерства, іншого органу виконавчої влади, державного підприємства, установи та організації, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 26.11.2008 № 1040, із внесеними до нього змінами, керуючись ст. 26, п.4 ст.54 Закону України від 21.05.1997 №280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» із внесеними до нього змінами,  Артемівська міська рада

 ВИРІШИЛА:

           1.    Внести та затвердити наступні зміни до Положення про юридичний відділ Артемівської міської ради в новій редакції, затвердженого рішенням Артемівської міської ради від 28.03.2012 № 6/21 -343 (далі – Положення):

 1.1.  Пункт 1.5 розділу І Положення викласти у такій редакції:

         «Положення про юридичний відділ затверджується рішенням Артемівської міської ради. Положення про юридичний відділ діє у комплексі з Настановою з якості в Артемівській міській раді, Методиками СМЯ, посадовими інструкціями працівників юридичного відділу.

 1.2. Підпункт 3.2.3 пункту 3.2 розділу ІІІ Положення викласти у такій редакції:

«Розробляє проекти рішень Артемівської міської ради, її виконавчого комітету, проекти розпоряджень міського голови та інших нормативно – правових актів з питань:

- правового характеру.»

 1.3. Підпункт 3.2.5 пункту 3.2 розділу ІІІ Положення викласти у такій редакції:

         «Готує  в установленому порядку керівництву Артемівської міської ради та її виконавчого комітету, юридичному управлінню Донецької обласної державної адміністрації, Артемівському міськрайонному управлінню юстиції звіти, інформаційні, довідкові та інші матеріали з питань,  що належать до компетенції відділу.

1.4. Підпункт 6.1.1 пункту 6.1 розділу VІ Положення викласти у такій редакції:

         « Виконавчими органами Артемівської міської ради:

-         загальним відділом щодо розгляду звернень громадян, запитів на публічну інформацію, листів фізичних та юридичних осіб з правових питань; участі в особистому прийомі громадян міським головою, у засіданнях виконкому Артемівської міської ради, нарадах та інших заходах, організованих загальним відділом; здійснення діловодства; забезпечення роботи юридичного відділу матеріальними (канцелярія, меблі тощо) ресурсами;

-         організаційним відділом щодо планування роботи юридичного відділу; участі у сесіях Артемівської міської ради, нарадах та інших заходах, що проводяться організаційним відділом; надання правової допомоги депутатам Артемівської міської ради;

-         відділом контролю щодо розгляду та виконання контрольних документів з правових питань; перевірки виконавської дисципліни у виконавчих органах Артемівської міської ради;

-         відділом комп’ютерного забезпечення щодо ведення електронного документообігу; забезпечення юридичного відділу інформаційними ресурсами, технічним (комп’ютерним) обладнанням та його обслуговування; користування електронною поштою, локальною мережею CHOICE, іншими Інтернет – ресурсами;

-         архівним відділом щодо складання номенклатури справ; ведення архівної справи в юридичному відділі;

-         відділом бухгалтерського обліку і звітності щодо оплати праці, лікарняних працівників юридичного відділу, обліку робочого часу  працівників юридичного відділу; виплати матеріальної допомоги;

-         кадровою службою щодо формування кадрового резерву; оформлення прийому та звільнення з роботи; складання графіку відпусток; оформлення відпусток, відряджень; декларування доходів, підвищення кваліфікації працівників; проведення щорічної оцінки, атестації посадових осіб.

З іншими  виконавчими органами Артемівської міської ради юридичний відділ взаємодіє у процесах проектування, розробки, здійснення правового аналізу проектів розпорядчих документів Артемівської міської ради її виконкому, міського голови, а також процесах виконання доручень керівництва Артемівської міської ради.

Юридичний відділ взаємодіє з виконавчими органами Артемівської міської ради з питань здійснення контролю за станом правової роботи та станом ведення договірної та претензійно-позовної роботи в них, та інших питань відповідно до специфікації і функцій виконавчих органів, передбачених їхніми положеннями.

 1.5. Підпункт 6.1.4 пункту 6.1 розділу VІ Положення викласти у такій редакції:

«Артемівським міськрайонним управлінням юстиції щодо надання звіту про структуру і штат юридичного відділу».

1.6. Пункт 2.5, підпункти 3.2.17, 3.2.27 пункту 3.2 розділу ІІІ та підпункт 6.1.5 пункту 6.1 розділу VІ Положення виключити. У зв’язку з  чим  підпункти 3.2.18 – 3.2.29 пункту 3.2 розділу ІІІ Положення вважати відповідно підпунктами 3.2.17 – 3.2.27 пункту 3.2 розділу ІІІ Положення.

2.  Організаційне  забезпечення виконання рішення покласти на юридичний відділ Артемівської міської ради (Недашковська), керуючого справами виконкому Артемівської міської ради Коліно М.Є.

3.  Координаційне забезпечення виконання рішення покласти на постійну комісію Артемівської міської ради з питань депутатської діяльності, законності і правопорядку (Захаренко), секретаря Артемівської міської ради Кіщенко С.І.    

 

Міський  голова                                                          О.О.РЕВА

ДолученняРозмір
Файл 6-36-636.zip14.83 KB