Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 113 гостей.

Школа мистецтв м.Артемівська

Рішення сессії Артемівської міської ради від 27.07.2011 №6/9-172

Переглядів: 1210
сессия : 

Про створення комісії з підготовки переліку об’єктів, що підлягають поверненню в комунальну власність територіальної громади міста Артемівська від Концесіонера  товариства з обмеженою відповідальністю  «АРТЕМІВСЬКВОДОКАНАЛ»

Заслухавши інформацію начальника Управління муніципального розвитку Артемівської міської ради Зінченко Н.Л. щодо створення комісії з підготовки  переліку об’єктів, що підлягають поверненню в комунальну власність територіальної громади міста Артемівська від Концесіонера товариства з обмеженою відповідальністю «АРТЕМІВСЬКВОДОКАНАЛ», враховуючи  розділи 8.2, 8.4. ст.8 концесійного договору об’єкту права комунальної власності територіальної громади міста Артемівська - цілісного майнового комплексу комунального підприємства «БАХМУТ-ВОДА», керуючись ст.ст. 26,60 Закону України від від 21.05.97 №280/97-ВР “Про місцеве самоврядування в Україні” із внесеними до нього змінами,  міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити склад  комісії з підготовки переліку об’єктів, що підлягають поверненню в комунальну власність територіальної громади міста Артемівська від Концесіонера товариства з обмеженою відповідальністю «АРТЕМІВСЬКВОДОКАНАЛ» (додається).
  2. Комісії (Сакали) в термін до 01.10.2011 року підготувати перелік активів, що підлягають поверненню в комунальну власність територіальної громади міста Артемівська від Концесіонера товариства з обмеженою відповідальністю «АРТЕМІВСЬКВОДОКАНАЛ» та  внести його на розгляд   сесії Артемівської міської ради.
  3. Товариству з обмеженою відповідальністю «АРТЕМІВСЬКВОДО-КАНАЛ» (Бурлаченко) в термін до 01.10.2011 року підготувати  перелік активів, повернення яких в комунальну власність територіальної громади міста Артемівська не є  обов’язковим та  внести його на розгляд  сесії Артемівської міської ради.
  4. Організаційне виконання рішення покласти на Управління муніципального розвитку Артемівської міської ради (Зінченко),  товариство з обмеженою відповідальністю «АРТЕМІВСЬКВОДОКАНАЛ» (Бурлаченко).
  5. Контроль  за виконанням рішення  покласти на першого заступника міського голови Сакали В.В., постійні комісії Артемівської міської ради: з питань економічної і інвестиційної політики, бюджету і фінансів (Нікітенко), з питань комунальної власності, землі і приватизації (Василюк),  секретаря Артемівської міської ради  Кіщенко С.І.

 Міський  голова                                                    О.О. РЕВА

Завантажити рішення сессії Артемівської міської ради від 27.07.2011 №6/9-172 з додатком