Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 79 гостей.

Школа мистецтв м.Артемівська

Решение сессии от 29.12.2010 №6/2-39

Переглядів: 1232
сессия : 

Про дачу згоди відділу освіти Артемівської міської ради на списання майна (основних засобів), яке є комунальною власністю територіальної громади м. Артемівська, та знаходиться на його балансі

Розглянувши лист відділу освіти Артемівської міської ради від 17.11.2010 №1196 щодо списання майна (основних засобів), яке є комунальною власністю територіальної громади м. Артемівська, та знаходиться на його балансі, та надані до нього документи, враховуючи звіт про оцінку майна від 30.10.2010№030, виконаний оцінювачем, фізичною особою-підприємцем – Дикун Л.Б., та висновок постійно діючої комісії щодо узгодження списання майна (основних засобів) комунальної власності територіальної громади м. Артемівська Управління муніципального розвитку Артемівської міської ради від 07.12.2010, керуючись ст. ст. 26,60 Закону України від 21.05.97 № 280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» із внесеними до нього змінами, Порядком списання об’єктів державної власності, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 08.11.2007 № 1314, із внесеними до нього змінами, Порядком організації списання майна (основних засобів) комунальної власності територіальної громади м. Артемівська, затвердженим рішенням Артемівської міської ради від 26.08.2009  5/47-949, міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Дати згоду відділу освіти Артемівської міської ради на списання майна (основних засобів), яке є комунальною власністю територіальної громади м. Артемівська, та знаходиться на його балансі, згідно з переліком  (додається).
  2. Відділу освіти Артемівської міської ради (Рубцова) в установленому порядку:
    1. Підготувати акти списання майна (основних засобів) комунальної власності територіальної громади м. Артемівська, яке знаходиться на його балансі, визначеного у переліку до цього рішення, та надати їх до Управління муніципального розвитку Артемівської міської ради (Денисенко).
    2. Оприбуткувати матеріали від розукомплектування майна (основних засобів) комунальної власності територіальної громади м. Артемівська, яке знаходиться на його балансі, визначеного у переліку до цього рішення, у відповідності із діючим законодавством, і надати в Управління муніципального розвитку Артемівської міської ради (Денисенко) документи  про їх  оприбуткування.
    3. Інформацію щодо використання коштів, отриманих в результаті списання майна, а також від його реалізації (шляхом здачі металолому), направити до Управління муніципального розвитку Артемівської міської ради (Денисенко).
  3.  Дозволити відділу освіти Артемівської міської ради направити кошти,  отримані в результаті списання майна, а також кошти, отримані від його реалізації (шляхом здачі металолому), на поліпшення матеріально-технічної  бази закладів освіти.
  4. Організаційне виконання рішення покласти на відділ освіти Артемівської міської ради (Рубцова),  Управління муніципального розвитку Артемівської міської ради (Денисенко), заступника міського голови Гончарова С.В.
  5. Контроль за  виконанням  рішення  покласти на постійні комісії Артемівської міської ради: з питань економічної і інвестиційної політики, бюджету і фінансів (Нікітенко), з питань комунальної власності, землі і приватизації (Василюк), секретаря Артемівської міської ради Кіщенко С.І.

 Міський голова                                                          О.О.РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення №6/2-39 та Перелік майна
Про дачу згоди відділу освіти Артемівської міської ради на списання майна (основних засобів), яке є комунальною власністю територіальної громади м. Артемівська...
14.17 KB