Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 91 гість.

Донецька обласна рада

Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 14.11.2018 №242

Переглядів: 398

Про внесення змін до складу міської комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат

Розглянувши доповідну від 02.10.2018 № 01-5640-06 Управління праці та соціального захисту населення Бахмутської міської ради щодо  внесення змін до складу міської комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат, затвердженого рішенням виконкому Бахмутської міської ради від 16.05.2018 № 92, заслухавши начальника Управління праці та соціального захисту населення Бахмутської міської ради Сподіну І.В. з цього питання, у зв’язку із кадровими змінами, які відбулися складі міської комісії, відповідно до Положення про міську комісію з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат, затвердженого рішенням виконкому Бахмутської міської ради від 16.05.2018 № 92, керуючись ст.ст. 34, 52 Закону України від 21.05.97 № 280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні», із внесеними до нього змінами, виконком Бахмутської міської ради
В И Р І Ш И В:
1. Внести та затвердити наступні зміни до складу міської комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат, затвердженого рішенням виконкому Бахмутської міської ради від 16.05.2018 № 92  (далі – комісія):

1.1. Вивести зі складу комісії:

- Овчиннікову Ганну Василівну;

- Піскун Євгенію Іванівну.

1.2.     Ввести до складу комісії членами комісії:

1.2.1.   Малахову Ольгу Лимирівну – в.о. начальника Бахмутсько-Лиманського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Донецької області (за згодою).

1.2.2.   Скапенко Ангеліну Геннадіївну – старшого державного виконавця Бахмутського міськрайонного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Донецькій області (за згодою).

2. Організаційне виконання рішення покласти на Управління праці та соціального захисту населення Бахмутської міської ради (Сподіна).
Міський голова                                                      О.О.РЕВА