Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 128 гостей.

Урядовий портал

В Артемівській установі виконання покарань управління Державної пенітенціарної служби України в Донецькій області (№6) відзначили свято 1 Вересня

Переглядів: 2581
02.09.2015 - 12:58

1вересня пролунав перший шкільний дзвоник для учнів, які навчаються в Артемівській вечірній (змінній) школі ІІ-ІІІ ступенів №1, що працює при Артемівській установі виконання покарань управління Державної пенітенціарної служби України в Донецькій області (№6) .

Разом з адміністрацією установи із цим святом учнів прийшли привітати  директор школи Лебеденко Т.Г., вчитель російської мови та літератури        Москальчук  Н.А, вчитель хімії та біології Мінасян А.Г. та начальник відділу соціальної роботи Артемівського міського центру соціальної служби для сім’ї, дітей та молоді Решевська В.О. Віра Олександрівна привітала усіх зі святом і побажала успіху, здоров'я, ясного та гострого розуму, бути уважними, докладати максимум зусиль до навчання, щоб прокласти собі добру дорогу в майбутнє, а для більшого натхнення подарувала набори канцелярії з патріотичними символами.

Класними керівниками була продемонстрована слайд презентація на головну тему першого уроку «Я люблю Україну!». Запрошені гості взяли активну участь в урочистій частині свята та проведенні Першого уроку.

На 2015/2016 навчальний рік до школи зараховано 9 учнів, з числа неповнолітніх ув’язнених та засуджених відділення соціально-психологічної служби. Педагогами вечірньої загальноосвітньої школи, для ув'язнених, створений предметний гурток творчо-трозвивального характеру «Українознавство».

 

В Артемівській установі виконання покарань управління Державної пенітенціарної служби України в Донецькій області (№6)   відзначили свято 1 ВересняВ Артемівській установі виконання покарань управління Державної пенітенціарної служби України в Донецькій області (№6)   відзначили свято 1 Вересня