Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 99 гостей.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Урочистий мітинг

Переглядів: 1202
05.09.2015 - 07:39

4 вересня, напередодні дня визволення Донбасу та м.Артемівська, біля пам'ятника Воїну-визволителю Донбасу відбувся урочистий мітинг за участю ветеранів, які у вересні 1943 ро були учасниками цих подій та визволяли наше місто. 

Міський голова урочисто привітав усіх з цим великим, але й скорботним святом, висловивши слова подяки ветеранам за їх мужність, віру у Велику Перемогу, життєву мудрість, відвагу. Справжньою трагедією стала війна для нашого міста. Розстріляні в алебастрових виробках, замучені в концтаборах земляки, зруйноване місто, братські могили солдатів - такий слід залишила на нашій землі війна. Студент 4 курсу Артемівського індустріального технікуму Монахов Володимир зазначив, що проявленій героїзм та патріотизм стали вірним та ціннім прикладом сучасному поколінню, яке зараз невтомн захищає наш край.

Учні навчальних закладів також привітали ветеранів із святом читаючи вірщі про тяжкі часи нашого краю, творчі колективи заспівали пісні. Наприкінці мітингу усі вшанували загиблих хвилиною мовчання, представники місцевої влади, депутати міської ради, керівники підприємств, представники трудових колективів, ветерани, молодь і громадськість поклали квіти до пам'ятника Воїну-визволителю Донбасу.

Після закінчення мітингу, ветеранів пригощали за святково накритими столами «солдатською кашею».

Велика подяка всім ветеранам Другої світової війни, та всім тим воїнам, які зараз захищають нас.

Урочистий мітингУрочистий мітингУрочистий мітингdsc_0513

Останні статті на сайті