Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 129 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

В Артемівську підведені підсумки першого сезону Всеукраїнського проекту «Відкривай Україну»

Переглядів: 2430
07.09.2015 - 11:39

6 вересня волонтери культурно-освітнього проекту «Відкривай Україну» знову завітали до Артемівська. Цього разу, щоб підвести підсумки, нагородити найкращі команди, а також відмітити подяками всіх, хто допомагав реалізувати проект у нашому місті.

Всього у проекті приймало участь 107 команд з Донецької та Луганської областей. До фіналу увійшли - 6, у тому числі команда «Артишок» школи №18 міста Артемівська. Фіналісти будуть змагатися за головний приз і звання переможця у Києві. Головний координатор проекту Ольга Герус відзначила неординарність, креативність артемівських школярів.

Молодь повинна активно приймати участь у житті свого міста, не боятися проявляти ініціативу і втілювати свої ідеї у життя. А від дорослих мешканців потрібна тільки підтримка. І учасники проекту знайшли її в особі своїх кураторів, волонтерів міста, керівництва відділу освіти. Вони отримали подяки за підтримку і сприяння у проведені проекту.

Всі команди із задоволенням ще раз пригадали яскраві моменти проекту і подякували організаторам за можливість краще пізнати себе, повірити в свої сили, знайти нових друзів.

6 вересня волонтери культурно-освітнього проекту «Відкривай Україну» підведені підсумки першого сезону Всеукраїнського проекту «Відкривай Україну»6 вересня волонтери культурно-освітнього проекту «Відкривай Україну» підведені підсумки першого сезону Всеукраїнського проекту «Відкривай Україну»6 вересня волонтери культурно-освітнього проекту «Відкривай Україну» підведені підсумки першого сезону Всеукраїнського проекту «Відкривай Україну»

Останні статті на сайті