Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 85 гостей.

Донецька обласна рада

Гуселькова країна запалює серця

Переглядів: 3070
07.09.2015 - 11:41

У Гусельковій країні (навчальний дошкільний заклад №56 «Гусельки») стартувала благодійна акція для дітей-переселенців «В нашому серці завжди горить добро».

На благодійну акцію до дошкільнят навідалось маленьке Серце (вихователь Юлія Зубко) та попросило малят допомогти наповнити його щирістю та добром. Серце в ігровій формі (гра «Назви ім’я») спочатку познайомилось із дітьми, які з радістю розповіли про свій характер (гра «Які ми») та риси характеру, якими повинні бути наділені справжні українці. За допомогою маленьких добрих божих корівок, веселого ігрового таночка «В цьому залі усі друзі», радісних та світлих пісень «Божа корівка», «Щастя і добра» та дитячої щирості, серце почало рости. Вогонь (вихователь Ірина Сівакова), який спалахнув на святі, зміг запалити не тільки Серце, але й маленькі серця дошкільників. За допомогою Вогню, діти змогли не тільки спалити горе, а й відродити пташку надії, яка допоможе дітям переселенцям пережити труднощі, з якими вони зіткнулися, покинувши своє рідне місто.

Наприкінці свята завідувач дошкільного закладу Тетяна Чехова вручила дітям-переселенцям подарунки, які були дбайливо зібрані батьками вихованців дитячого садочка.

У Гусельковій країні (навчальний дошкільний заклад №56 «Гусельки») стартувала благодійна акція для дітей-переселенців «В нашому серці завжди горить добро».

Останні статті на сайті