Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 82 гостя.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Свято, яке об’єднує, на шкільному подвір’ї ЗОШ №2

Переглядів: 4401
18.09.2015 - 10:55

Артемівці здавна славилися звичаєм добросусідства: спільно відзначали радісні події і плечем до плеча зустрічали неждану біду. Змінюються часи, але не хочеться, щоб добрі традиції йшли з нашого життя. Тож учні та педагоги Артемівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 активно долучилися до роботи і успішно виконали важливе завдання – підготували і провели День мікрорайону, яке мало назву «Свято, яке об’єднує».

Свято проходило під патронатом міського голови Олексія Реви та Артемівської міської ради. Мер міста звернувся з вітальним словом до присутніх мешканців Західного мікрорайону та нагородив цінними подарунками молоде подружжя, сім’ї, в яких нещодавно народилися малюки, спортивну та творчу родини. Обдарованих дітей школи привітала подарунками начальник відділу освіти Марина Рубцова, а багатодітні сім’ї – директор школи Ольга Біленко.

Серед мешканців Західного мікрорайону є безліч яскравих, талановитих, небайдужих людей, які можуть і хочуть прикрасити своє життя, своїх друзів, сусідів, знайомих – підняти їм настрій, змусити посміхатися. Своїми руками, творчістю, фантазією вони створюють красу і радують оточуючих. На ярмарку талантів представили свої роботи голова шкільної батьківської ради Тетяна Гасаненко – бісероплетіння, вчителі Любов Оверчик – в'язання гачком, Світлана Манухіна і Дарья Федулова – вишивка, а також свої роботи виставили гуртківці школи. Незвичайні і цікаві були також виставки «Дари осені», «Квітковий рай», «У світі тварин», свій острівець організував і міський Центр туризму, краєзнавства та екскурсій під керівництвом директора Валерія Кучера.

Народна мудрість говорить: кожен будинок сусідами тримається, можна додати, а всяке місто – своїми городянами. Адже саме від них залежить чистота вулиць, благоустрій дворів, кількість зелених насаджень. Вже давно мешканці вулиць Івкіна, Корсунського і Чайковського звернули увагу, що біля багатьох будинків розбиті клумби з яскравими і різноманітними квітами. Це самі жителі намагаються зробити свій двір красивим і святковим. Створюють гарний настрій собі і сусідам. Цих небайдужих жінок привітав і нагородив подарунками депутат Артемівської міської ради Олександр Бондарєв.

Загалом свято зарядило позитивом на цілий рік вперед, до наступного Дня мікрорайону. Якщо у людей гарний настрій, то все місто здається приємним і привітним, а наше місто – саме таке. Святкове і затишне за будь-якої погоди!

Свято, яке об’єднує, на шкільному подвір’ї ЗОШ №2Свято, яке об’єднує, на шкільному подвір’ї ЗОШ №2Свято, яке об’єднує, на шкільному подвір’ї ЗОШ №2Свято, яке об’єднує, на шкільному подвір’ї ЗОШ №2Свято, яке об’єднує, на шкільному подвір’ї ЗОШ №2