Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 75 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Учнівська конференція в Артемівському НВК №11

Переглядів: 3124
28.09.2015 - 12:22

У демократичній школі життя учнівського колективу організовується на основі самоврядування, цілеспрямованої, системної, організованої діяльності учнів, у процесі якої вони вчаться керувати собою та колективом, виконувати завдання шкільного життя, формують саморозвинену особистість, виховують демократичну культуру, громадську позицію, стимулюють до соціальної творчості.

Щорічно в НВК №11 новий навчальний рік починається із загальношкільної учнівської звітно-виборчої конференції, яка є вищим органом учнівського самоврядування НВК №11. На конференції були заслухані звіти голів комітетів парламенту та куратора Школи лідерів Ірини Махник за минулий рік, затверджений план роботи учнівського самоврядування на 2015-2016, обраний Президент шкільного Парламенту.

Протягом дня учні школи голосували за кандидатів у Президенти учнівського самоврядування. За результатами голосування Олексій Шахов, учень 11-Б класу, обраний Президентом Парламенту, Єлизавета Портнова, учениця 8-Б класу - прем’єр-міністром.

Також були оновлені міністерства. Наталя Бережна та Регіна Йорохова очолили міністерство культури; Валерія Кучерук - міністерство освіти; Інна Непомняща та Михайло Карбан - міністерство фінансів та труда; Арсеній Сітніков – міністерство інформації; Аліна Одоладова – міністерство навколишнього середовища.

Бажаємо новому парламенту плідної та творчої роботи!

Щорічно в НВК №11 новий навчальний рік починається із загальношкільної учнівської звітно-виборчої конференції, яка є вищим органом учнівського самоврядування НВК №11.Щорічно в НВК №11 новий навчальний рік починається із загальношкільної учнівської звітно-виборчої конференції, яка є вищим органом учнівського самоврядування НВК №11.