Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 122 гостя.

Верховна рада України

З Днем Музики, з чудовим святом!

Переглядів: 2587
05.10.2015 - 11:22

У Міжнародний день музики в дошкільному навчальному закладі №58 «Ясочка» відбувся дивовижний концерт «Чарівна музика лунає» з метою прищеплення любові до музики і формуванням естетичного смаку у дітей.

Маленькі глядачі потрапили до казкового світу музики, в який їх провів майстер казок Оле Лукойє. У програмі прийняли участь вокально-інструментальний ансамбль «Музична капель», вокальний ансамбль «Веселі нотки», юний соліст дошкільного закладу Назар Покотіло.

Були виконані як дитячі пісні, п'єски, так і твори композиторів-класиків (Чайковського, Шуберта, Прокоф’єва). Разом з керівниками музичними Оленою Стаматіною та Вікторією Курочкіною маленькі учасники концерту співали, танцювали, грали на музичних інструментах. Діти не тільки отримали заряд позитивних емоцій, але й закріпили знання про професії «музичний керівник дитячого садка», різни види музики, познайомились з творами відомих композиторів.

Майстер казок Оле Лукойє побажав юним музикантам натхнення, та щоб їх перші кроки в мистецтві приносили тільки радість і були наповненні незабутніми враженнями.

У Міжнародний день музики в дошкільному навчальному закладі №58 «Ясочка» відбувся дивовижний концерт «Чарівна музика лунає» з метою прищеплення любові до музики і формуванням естетичного смаку у дітей.У Міжнародний день музики в дошкільному навчальному закладі №58 «Ясочка» відбувся дивовижний концерт «Чарівна музика лунає» з метою прищеплення любові до музики і формуванням естетичного смаку у дітей.У Міжнародний день музики в дошкільному навчальному закладі №58 «Ясочка» відбувся дивовижний концерт «Чарівна музика лунає» з метою прищеплення любові до музики і формуванням естетичного смаку у дітей.

Останні статті на сайті