Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 77 гостей.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Відбувся міні-ярмарок вакансій

Переглядів: 3493
09.10.2015 - 13:29

08 жовтня 2015 року в Артемівському міському центрі зайнятості відбувся міні-ярмарок вакансій, який організовано на замовлення Комунального підприємства «Автотранспортне підприємство» (м. Краматорськ). Підприємство потребує найшвидшого укомплектування вакансій  робітників, які будуть забезпечувати утримання та обслуговування території гуманітарно-логістичного центру, який з серпня поточного року почав своє функціонування на лінії розмежування в с. Зайцеве.

Відкрила ярмарок  директор Артемівського міського центру зайнятості Ірина Лещенко. Привітавши учасників заходу, вона ознайомила присутніх про сьогоднішню ситуацію на ринку праці, розповіла про співпрацю з роботодавцями на партнерських засадах, навела приклади позитивного досвіду  сприяння служби зайнятості у працевлаштуванні окремих категорій громадян. Начальник відділу взаємодії з роботодавцями Роман Коновал надав інформацію про соціальні послуги, які служба зайнятості надає своїм клієнтам, він також розповів про новації в законодавстві про зайнятість населення та переваги, які їм властиві.

Про можливість організації професійного навчання  на замовлення роботодавців, в тому числі  за формою стажування безпосередньо на робочому місці, надала інформацію роботодавцю  провідний фахівець з питань зайнятості  Юлія Коротченко.

КП «Автотранспортне підприємство» представляв начальник ділянки Дєлін Олег Іванович.  Він докладно розповів про  діяльність підприємства, про організацію доставки до місця проведення робіт, умови та систему оплати праці  найманих працівників.

В заході взяли участь 10 зареєстрованих безробітних та 2 особи з числа незайнятого населення.  В результаті проведеної співбесіди  з кожним претендентом на працевлаштування роботодавцем відібрані 6 осіб для подальшого проходження стажування безпосередньо на  робочому місці з подальшим працевлаштуванням.

08 жовтня 2015 року в Артемівському міському центрі зайнятості відбувся міні-ярмарок вакансій, який організовано на замовлення Комунального підприємства «Автотранспортне підприємство» (м. Краматорськ).