Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 93 гостя.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Місячник пожежної безпеки в Артемівській ЗОШ №24

Переглядів: 3987
28.10.2015 - 09:01

Комплексна безпека учасників навчально-виховного процесу - це сукупність заходів школи, здійснюваних у взаємодії з правоохоронними структурами, державноінспекціі, лікувальними установами, пожежною частиною та громадськими організаціями, які сприяють готовності колективу школи та учнів до раціональних дій у надзвичайних ситуаціях.

Безпека школи є пріоритетним напрямком у діяльності адміністрації школи та педагогічного колективу. Об'єктом цієї діяльності є охорона праці, цивільний захист, безпека життєдіяльності, попередження терористичних актів, електрична, дорожно-транспортна та пожежна безпека.

З метою забезпечення пожежної безпеки в школі видано відповідні накази, пожежно-технічною комісією уточнено схеми евакуації, проведено перевірку наявності та справності засобів пожежогасіння, інструктаж усіх співробітників і учнів, навчальне тренування з евакуації.

У рамках місячника пожежної безпеки, оголошеного відділом освіти, голова комісії з охорони праці Андрій Немудрякін провів теоретичні заняття з правил пожежної безпеки з працівниками ЗОШ №24.

Старший інспектор відділення ЗНС 8 Державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС України в Донецькій області Артур Спицин організував практичне відпрацювання правил користування первинними засобами пожежогасіння. Усі присутні успішно склали іспит на вміння швидко діяти в надзвичайних ситуаціях.

Колектив школи розуміє, що від того, наскільки буде компетентним кожен учитель, залежить майбутнє учнів.

З метою забезпечення пожежної безпеки в школі №24 пожежно-технічною комісією уточнено схеми евакуації, проведено перевірку наявності та справності засобів пожежогасіння, інструктаж усіх співробітників і учнів, навчальне тренування з евакуації.

Останні статті на сайті