Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 62 гостя.

Верховна рада України

Вогонь не пробачає помилок

Переглядів: 5024
30.10.2015 - 07:10

У нашому прогресивному сьогоденні обізнаність дітей правилам пожежної безпеки вкрай важлива. Робота з вивчення  правил пожежної безпеки проводиться для того, щоб діти знали, як поводитися в екстремальних ситуаціях, розрізняти поняття «безпека» і «небезпека».

З метою покращення стану пожежної безпеки, належного функціонування навчального закладу в осінньо-зимових умовах 2015-2016 навчального року та безпечного перебування в ньому учасників навчально-виховного процесу, попередження надзвичайних ситуацій у НВК №11 з протягом жовтня проходив місячник пожежної безпеки, оголошений відділом освіти, з обов'язковою тренувальною евакуацією. У кожному класі проведені виховні заходи, які мали за мету розширити уявлення учнів про причини виникнення пожеж та їх можливі наслідки, сприяти запобіганню пожеж, що виникають із вини дітей. Шкільна дружина юних пожежників (ДЮП) організувала  виступи агітбригади для учнів молодших класів. У 8-Б та 8-А класах проведена бесіда «Правила протипожежної безпеки. Причини виникнення пожеж. Обережно, газ!» Члени клуба «Педзагін» із 11-Б класу зустрілися з учнями 1-В класу і провели цікаву та пізнавальну гру «Юні рятувальники».

Класний керівник 2-Г класу Олена Задніпровська провела виховний захід «Обережно! Вогонь!», під час якого учні в ігровій формі познайомилися з Правилами пожежної безпеки. Почесний гість заходу - Олександр Чвир, командир відділення ППЧ-88, - познайомив дітей з причинами виникнення пожеж, способами запобігання пожежі в разі виникнення вогнища або загоряння. Діти розгадували загадки, відповідали на питання вікторини. Закінчився захід конкурсом малюнків на протипожежну тематику.

З метою ознайомлення з професією пожежного організовано екскурсію учнів 9-Б класу до пожежної частини міста. Учителями української та російської мови проведено диктанти щодо попередження пожеж у НВК та вдома, конкурс малюнків для учнів 1-4-х класів. Для учнів 4-х класів організовано практичне заняття членами ДЮП «Вогонь не пробачає помилок», а з учнями 5-11-х класів проведено спеціальні заняття щодо дотримання правил пожежної безпеки.

На батьківських зборах проведена роз’яснювальна робота щодо обов’язкового виконання учнями правил протипожежної безпеки. У класних кімнатах та вестибюлі оновлено інформаційні стенди, куточки з правил протипожежної безпеки.

Педагогічний колектив, Дружина юних пожежних «Данко», шкільний Парламент продовжують профілактичну роботу, спрямовану на формування знань та навичок із протипожежної безпеки.

Для того, щоб діти знали, як поводитися в екстремальних ситуаціях, розрізняти поняття «безпека» і «небезпека» проводиться робота з вивчення  правил пожежної безпеки.Для того, щоб діти знали, як поводитися в екстремальних ситуаціях, розрізняти поняття «безпека» і «небезпека» проводиться робота з вивчення  правил пожежної безпеки.Для того, щоб діти знали, як поводитися в екстремальних ситуаціях, розрізняти поняття «безпека» і «небезпека» проводиться робота з вивчення  правил пожежної безпеки.Для того, щоб діти знали, як поводитися в екстремальних ситуаціях, розрізняти поняття «безпека» і «небезпека» проводиться робота з вивчення  правил пожежної безпеки.Для того, щоб діти знали, як поводитися в екстремальних ситуаціях, розрізняти поняття «безпека» і «небезпека» проводиться робота з вивчення  правил пожежної безпеки.Для того, щоб діти знали, як поводитися в екстремальних ситуаціях, розрізняти поняття «безпека» і «небезпека» проводиться робота з вивчення  правил пожежної безпеки.