Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 94 гостя.

ExportUA

На роботу запрошує ПрАТ «АПК-ІНВЕСТ»

Переглядів: 3255
10.11.2015 - 06:50

06 листопада 2015 року в Артемівському міському центрі зайнятості відбувся міні-ярмарок вакансій, який організовано  на замовлення Приватного акціонерного товариства «АПК-ІНВЕСТ» (Красноармійський район, с. Рівне).  На міні-ярмарку  ПрАТ «АПК-ІНВЕСТ»  представляла спеціаліст з підбору персоналу підприємства Марина Романович.

В Україні – це відоме  підприємство, створене в 2006 році, має замкнутий цикл виробництва та реалізації м’ясної продукції через власну  торгівельну мережу ТМ «М’ясна весна».  Всі виробничі процеси підприємства відповідають європейським вимогам. Виробничі площі «АПК-ІНВЕСТ» розташовані на території Красноармійського та Костянтинівського районів Донецької області.  Підприємство здійснює доставку робітників до роботи транспортом підприємства, застосовує зручний графік роботи для  працівників.  Тому  з підбору персоналу підприємство співпрацює з центрами зайнятості Донецької області, в тому числі і з тими, які територіально  віддалені від  територій  розташування виробництва.

В заході взяли участь директор Артемівського міського центру зайнятості Ірина Лещенко, начальник відділу взаємодії з роботодавцями Роман Коновал, начальник відділу організації працевлаштування населення Людмила Панкратова та 21 особа з числа зареєстрованих безробітних, які володіють професіями та спеціальностями, заявленими роботодавцем.   Протягом заходу присутні довідались про сьогоднішню ситуацію на ринку праці, про сучасні послуги та можливості служби зайнятості, новації чинного законодавства про зайнятість, зокрема, для вимушено переміщених осіб, отримали відповіді на поставлені запитання, пройшли співбесіду. Позитивні враження від роботи на підприємстві висловили  колишні працівники підприємства, які  сьогодні мають статус вимушено переміщених осіб та є зареєстрованими безробітними Артемівського міського центру зайнятості.

В результаті заходу 8 претендентів на працевлаштування заповнили анкету  та очікують запрошення  відвідати підприємство.

Подякувавши за  партнерство, директор Артемівського МЦЗ запропонувала  продовжити співпрацю з ПрАТ «АПК-ІНВЕСТ» низкою різноманітних системних заходів, які мають пришвидшити укомплектування вільних робочих місць. А пропозиція проведення Дня відкритих дверей на виробництві дозволить  більш переконливо представити роботодавця та виробництво, зацікавити  шукачів роботи  на працевлаштування, незважаючи на віддаленість  потенційної роботи від  місця їхнього проживання.

Останні статті на сайті