Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 114 гостей.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Міжнародний день волонтера

Переглядів: 3690
16.11.2015 - 09:04

Щорічно 5 грудня відзначається Міжнародний день волонтера. В рамках відзначення Міжнародного дня волонтера та з метою підтримки та сприяння волонтерської діяльності, Міністерством соціальної політики України спільно із Асоціацією благодійників України проводиться Національний конкурс «Благодійна Україна», мета якого – відзначення кращих українських благодійників, в тому числі й волонтерів, і найбільш ефектних благодійних ініціатив.

У конкурсі можуть брати участь благодійники, які надавали благодійну допомогу для вирішення актуальних суспільних проблем у період з 1 січня по 31 грудня 2015 року; благодійні проекти (ініціативи), реалізація яких  була здійснена у зазначений період; суспільні інституції, які у цей період проводили діяльність, спрямовану на розвиток і підтримку благодійності в Україні, благо отримувачі, представники медіа.

Переможців визначатимуть в десяти основних і трьох спеціальних номінаціях Національною конкурсною комісією, за винятком номінацій «Народний благодійник» і «благодійність у медіа», де для визначення переможців передбачена спеціальна процедура.

Оргкомітетом запроваджено спеціальні відзнаки для благодійників, які найбільш ефектно працюють у визначених сферах: культура, освіта, медицина, соціальний захист.

Кінцевий термін подачі заявок – 15 лютого 2016 року.

Визначення переможців конкурсу відбуватиметься в період з 15 лютого по 15 березня 2016 року. Церемонія нагородження переможців пройде у другій половині березня 2016 року в м.Києві.

Для участі у конкурсі необхідно подати до оргкомітету конкурсу  конкурсну заявку відповідної форми, яку можна отримати на веб-сайті Асоціації благодійників України  www.vboabu.ogr.ua,  або за запитом на адресу konkurs.blago@gmail.com.

Заповнену заявку слід надіслати електронною поштою на адресу: konkurs.blago@gmail.com. До заявки доцільно додати скановані фотографії, публікації, відгуки, рекомендації тощо, які характеризують діяльність благодійника або хід реалізації проекту (ініціативи). Телефон для довідок: (044) 537-12-80.

 

Останні статті на сайті