Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 71 гість.

Верховна рада України

Президент шкільної республіки «САД» Артемівської школи №5 відвідала обласний збір лідерів

Переглядів: 2169
19.11.2015 - 13:58

Лідер учнівського самоврядування Артемівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №5 з профільним навчанням Падалка Анастасія відвідала обласний збір лідерів учнівського самоврядування, що був присвячений виборам голови обласної ради учнівського самоврядування.

На зборах представник учнівського самоврядування Донецької області розповіла про перспективні напрямки роботи для учнів: з національно-патріотичного виховання «Лідер – патріот своєї країни», з опіки над дітьми з обмеженими можливостями «Ми разом», з екологічного виховання «Очисти себе – очисти країну», «Схід та захід разом». На зустрічі означені теми обговорювалися із Миколою Кулебою, уповноваженим у справах дітей в Україні. Саме за одним із таких напрямків «Лідер – патріот своєї країни», Анастасія і представила досвід роботи своєї шкільної республіки та розповіла про перспективні завдання, які стоять сьогодні перед учнівською молоддю. Після виборів голови обласної ради таємним голосуванням, в якому брали участь делегати з різних міст, обговорили та затвердили Положення про обласну раду лідерів.

Незабаром стане відомо ім’я голови цієї ради та сподіваємося, що стане можливою співпраця учнівських самоврядувань Донецької області.