Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 94 гостя.

Урядовий портал

Гуселькова країна - святкує іменини!

Переглядів: 1904
27.11.2015 - 11:20

Не дарма кажуть, що осінь щедра та багата пора, але багата не тільки на врожаї, а ще і на свята.

У Гусельковій країні вкотре відбулося радісне та яскраве свято, день народження дитячого навчального закладу №56 «Гусельки».

Вперше 23 листопада, 34 роки тому назад, для дітлахів мікрорайону гостинно розкрив двері дитячий садок художньо-естетичного типу. І кожного року традицією дитячого закладу, стало святкування дня народження садочка. Як і багато років тому назад, діти вшанували садочок веселими піснями, жвавими таночками, театралізацією та добрим словом. Цікавою подією для малечі стала подорож по острову доброти та щастя, де їх зустріли кумедні папуасики, маленькі курчата та солоденькі цукерочки. Але ж не промайнула теплий острів і осінь, яка принесла на своїх крилах привітань музичні подарунки (виступ випускників минулих років, які відвідують музичну школу мистецтв, хореографічний гурток у ЗОШ №10). Помічниця - Фея (завідувач ДНЗ Тетяна Чехова) разом з різнобарвною осінню привітала зі святом малят і колег дитячого закладу та подарувала цікаві подарунки.

Яке ж свято без сюрпризу?! Вже стало доброю традицією загадувати бажання та гасити свічки на чарівному та смачному пирозі, який діти з нетерпінням покуштували після свята.

Дитячий навчальний заклад №56 «Гусельки» відсвяткував свій день народженняДитячий навчальний заклад №56 «Гусельки» відсвяткував свій день народження

Останні статті на сайті