Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 147 гостей.

Верховна рада України

Тільки той, хто пам’ятає минуле, вартий майбутнього

Переглядів: 11144
06.05.2011 - 13:47

Пам'ять… Вона нетлінна і вічна. Вона дивиться на нас із старих фронтових фотографій, з тих речей, які зберігають колишні фронтовики, і не дає померкнути жодній героїчній сторінці історії Великої Перемоги у Великій Вітчизняній війні. Сьогодні ми можемо дізнатися про героїчні будні війни з розповідей учасників тих подій, кінофільмів, творів художньої літератури.

Відгриміли давно вже гармати
Літ воєнних суворі салюти.
Посивілі бувалі солдати,
Та ніщо і ніхто не забутий.

5 травня відбулася зустріч ветеранів війни та праці відділу освіти Артемівської міської ради, на яку було запрошено 161 ветеран. Зі словами вдячності до ветеранів – за відвойовану свободу, за героїзм та вірність військовому обов’язку, за подароване мирне майбутнє звернулися начальник відділу освіти Рубцова М.А., голова профспілки працівників освіти  Завєртнєва  М.П.

Ветеранам війни та праці вручено грошові премії. Серед нагороджених учасників свята була і учасниця бойових дій – Баженова Ганна Данилівна.  Святкова зустріч проходила в теплій, дружній атмосфері. Ветеранів порадували виступи учнів та педагогів шкіл міста, творчих колективів Артемівського центру дітей та юнацтва.

6 травня відбулися тематичні заходи у навчальних закладах міста. Проведені  уроки Мужності, лінійки Слави з запрошенням ветеранів війни, дітей війни. Делегації учнів поклали квіти до пам’ятників визволителям Донбасу, героям громадянської та Великої Вітчизняної війни.

Останні статті на сайті