Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 60 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

З понеділка розпочато другий раунд імунізації проти поліомієліту

Переглядів: 2792
30.11.2015 - 13:42

У першому раунді щепленням проти поліомієліту в Україні було охоплено близько 65% запланованого обсягу дітей. До плану вакцинації в рамках раундів вакцинації ОПВ включаються всі діти відповідних вікових категорій незалежно від протипоказань до вакцинації поліомієлітною вакциною.

Як відомо, тривалість першого раунду вакцинації ОПВ склала 3 тижні, наступних раундів вакцинації (другого та третього) – має бути 2 тижні.

Другий раунд імунізації дитячого населення проти поліомієліту має охопити період двох тижнів – з 30 листопада до 13 грудня 2015 року.

Щеплення буде здійснюватися дітям віком від 2-х місяців до 6 років.

У другому турі слід звернути увагу на тих дітей, які не були вакциновані в першому через тимчасові протипоказання.

Вакцинації ОПВ підлягають усі діти, яким на момент початку туру виповнилося 2 місяці, в т.ч. щеплені від поліомієліту за віком раніше та з порушенням календаря щеплень. Якщо на момент проведення другого раунду дитині виповнилося 2 місяці, вона включається до проведення вакцинації в другому та третьому раундах вакцинації.

Діти, які раніше більше ніж за 14 днів отримали щонайменше одну дозу інактивованої поліомієлітної вакцини (ІПВ окремо чи в складі комбінованих вакцин або ОПВ), повинні отримати ОПВ в рамках раундів вакцинації незалежно від часу отримання останньої дози. Інтервал для однієї і тієї ж дитини між отриманням ОПВ в рамках раундів вакцинації має бути не менше 1 місяця.

Адміністрація  КЗОЗ  «ЦПМСД  Артемівської міської ради» запрошує батьків звернутися до дільничного лікаря-педіатра або сімейного лікаря в амбулаторію за місцем проживання.

Чи знаєте Ви…

Підприємець Білл Гейтс, актор Джекі Чан, королева Йорданії Нур, фотомодель Ізабелі Фонтана, скрипаль Іцхак Перельман... Що об'єднує цих відомих людей? Всі вони є активістами щодо викорінення поліомієліту на нашій планеті. І світ вже близький до цієї мети. За 27 років Глобальної ініціативи щодо боротьби проти поліомієліту рівень захворювання знизився на 99%. Залишилось зовсім небагато.
Українці теж можуть внести свій вклад. Ми живемо в єдиній країні у світі, де охоплення імунізації складає всього 14%.

Для запобігання спалаху поліомієліту 95% дітей повинні мати щеплення.

Щеплення - єдиний оберіг. Дізнайтеся детальніше про поліомієліт та щеплення проти нього.

 

Підготовлено  КЗОЗ  «ЦПМСД  Артемівської міської ради»
по матеріалах Прес-служби МОЗ України

Розпочато другий раунд імунізації проти поліомієліту. У першому раунді щепленням проти поліомієліту в Україні було охоплено близько 65% запланованого обсягу дітей.Розпочато другий раунд імунізації проти поліомієліту. У першому раунді щепленням проти поліомієліту в Україні було охоплено близько 65% запланованого обсягу дітей.Розпочато другий раунд імунізації проти поліомієліту. У першому раунді щепленням проти поліомієліту в Україні було охоплено близько 65% запланованого обсягу дітей.Розпочато другий раунд імунізації проти поліомієліту. У першому раунді щепленням проти поліомієліту в Україні було охоплено близько 65% запланованого обсягу дітей.Розпочато другий раунд імунізації проти поліомієліту. У першому раунді щепленням проти поліомієліту в Україні було охоплено близько 65% запланованого обсягу дітей.Розпочато другий раунд імунізації проти поліомієліту. У першому раунді щепленням проти поліомієліту в Україні було охоплено близько 65% запланованого обсягу дітей.Розпочато другий раунд імунізації проти поліомієліту. У першому раунді щепленням проти поліомієліту в Україні було охоплено близько 65% запланованого обсягу дітей.Розпочато другий раунд імунізації проти поліомієліту. У першому раунді щепленням проти поліомієліту в Україні було охоплено близько 65% запланованого обсягу дітей.

Останні статті на сайті