Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 96 гостей.

ExportUA

Родинні зустрічі в дошкільному закладі «Дзвіночок»

Переглядів: 2418
02.12.2015 - 14:55

Дошкільний вік є сприятливим періодом для розвитку патріотичних почуттів. В рамках міського патріотичного марафону, в дошкільному навчальному закладі №25 «Дзвіночок» пройшли батьківські зустрічі, темою яких було патріотичне виховання дошкільнят в родині.

Родина — це природний осередок найглибших людських почуттів, де дитина засвоює основи моралі серцем і душею, коли розвиваються почуття доброти, чуйності, любові до рідного краю. У родинному середовищі по-особливому сприймаються звичаї та традиції, рідна природа, спогади старших.

Кожна зустріч мала своєрідний напрямок та форму проведення. Так, у групі «Веселка» вихователі Наталя Гаврик та Марина Чапандзе провели сімейні посиденьки «У кожній родині свої традиції». Родзинкою цієї зустрічі стала виставка виробів родинного художньо-прикладного мистецтва. У молодшій групі «Ромашка» (вихователь Людмила Манойло) зустріч з батьками пройшла в формі ділової гри – екологічне асорті «Виховуємо екологічно компетентну дитину – патріота та громадянина», у ході якої батьки подорожували по секторам екологічного асорті. У старшій групі «Світлячок» (вихователі Тетяна Новгородкіна та Олена Петріяненко) спілкування з батьками відбулося у формі «калейдоскопу сімейних традицій», на якому батьки презентували власний досвід за темою «Сімейні традиції». Вихователь старшої групи «Сонечко» Ольга Фещенко та вчитель-логопед Вікторія Попруга разом з батьками згадали, що патріотизм кожної дитини починається з рідної домівки, домашнього вогнища любові до рідного міста, бабусиної казочки та дідусевої легенди - все це глибоко западає в душу і ніколи не забувається. «З родини йде життя людини» - саме так говорить народна творчість про родину.

В рамках міського патріотичного марафону, в дошкільному навчальному закладі №25 «Дзвіночок» пройшли батьківські зустрічі, темою яких було патріотичне виховання дошкільнят в родині.В рамках міського патріотичного марафону, в дошкільному навчальному закладі №25 «Дзвіночок» пройшли батьківські зустрічі, темою яких було патріотичне виховання дошкільнят в родині.В рамках міського патріотичного марафону, в дошкільному навчальному закладі №25 «Дзвіночок» пройшли батьківські зустрічі, темою яких було патріотичне виховання дошкільнят в родині.

Останні статті на сайті