Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 108 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Бесіда:«Що потрібно знати підліткам та молоді про ВІЛ-інфекцію та СНІД»; Конкурс малюнків: «Зупинимо СНІД!»

Переглядів: 4096
02.12.2015 - 14:59

01 грудня 2015 року в Артемівській установі виконання покарань управління Державної пенітенціарної служби України в Донецькій області (№6) з нагоди Всесвітнього дня боротьби із СНІДом адміністрацією установи спільно із начальником відділу соціальної роботи Артемівського міського центру соціальної служби для сім’ї, дітей та молоді Вірою Решевською були проведені культурні-масові заходи серед неповнолітніх ув’язнених.

Неповнолітні переглянули документальний фільм: «Грішна хвороба» та поділилися своїми думками, які були відображення і в конкурсі малюнків. З метою збільшення рівня знань, розуміння щодо проблем, пов’язаних з ВІЛ/СНІДом та ризикованою стосовно ВІЛ/інфікування поведінкою, із неповнолітніми були проведені пізнавально-розвиваючи ігри на закріплення матеріалу: «Володар кілець» та «Фото-фішка», які напередодні були надані установі Донецьким благодійним фондом «Оберіг».

«СНІД залишається однією з найжахливіших проблем, яка постала перед людством, і нашою метою сьогодні є акцентуація уваги на тому, що даної хвороби можливо уникнути простими методами захисту», - відмітила Віра Решевська, та по закінченню заходів надала роз’яснення з усіх виниклих питань.

Інформацію висвітлено на сайті Державної пенітенціарної служби України.

01 грудня 2015 року в Артемівській установі виконання покарань управління Державної пенітенціарної служби України в Донецькій області (№6) з нагоди Всесвітнього дня боротьби із СНІДом установи були проведені заходи серед неповнолітніх ув’язнених. 01 грудня 2015 року в Артемівській установі виконання покарань управління Державної пенітенціарної служби України в Донецькій області (№6) з нагоди Всесвітнього дня боротьби із СНІДом установи були проведені заходи серед неповнолітніх ув’язнених. 01 грудня 2015 року в Артемівській установі виконання покарань управління Державної пенітенціарної служби України в Донецькій області (№6) з нагоди Всесвітнього дня боротьби із СНІДом установи були проведені заходи серед неповнолітніх ув’язнених.