Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 108 гостей.

Презедент України

Зустріч учнів школи №2 м Артемівська з військовослужбовцями

Переглядів: 3267
03.12.2015 - 13:34

З метою військово-патріотичного виховання учнівської молоді напередодні Дня збройних сил України 2 грудня до Артемівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 завітали військовослужбовці Артемівського ОМВК. Усі вони є випускниками школи №2 – Олег Шумляс, Владислав Твердохліб, Дмитро Гапонов та їх командир Валерій Жук.

Під час зустрічі бійці розповідали, як героїчно воюють українці, захищаючи Батьківщину, відповідали на запитання учнів. Хлопці, незважаючи на пережите, були відкриті та щирі. Крім того діти мали змогу потримати в руках бойову зброю, а деякі з них навіть спробували розібрати та зібрати автомати. Слід відмітити, що під час зустрічі учні старших класів були ознайомлені з умовами вступу до військових навчальних закладів України.

Школярі привітали гостей святковим концертом та подарували їм власноруч виготовлені обереги на щастя та долю. В кінці заходу діти звернулися до військових з побажанням сил, здоров’я, миру та злагоди.

Зустріч учнів школи №2 м Артемівська з військовослужбовцямиЗустріч учнів школи №2 м Артемівська з військовослужбовцямиЗустріч учнів школи №2 м Артемівська з військовослужбовцямиЗустріч учнів школи №2 м Артемівська з військовослужбовцями