Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 103 гостя.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Щоб загрози не виникло…

Переглядів: 2623
03.12.2015 - 13:38

У всьому світі 1 грудня говорять про СНІД, про те, яку загрозу існуванню людства несе глобальна епідемія. Можна згадувати і оплакувати тих, хто вже помер або смертельно хворий, можна говорити про масштаби трагедії і про те, що лише чума ХХ, а тепер вже і ХХI століття загрожує існуванню людства…

В Артемівській школі №12 пройшли заходи, мета яких - сприяти зниженню ризику інфікування ВІЛ, навчити, як уникнути зараження СНІДом. У класних колективах пройшли виховні години цієї тематики. Наприклад, в 3-Г класі класовод Катерина Дмитришина запросила на захід члена батьківського комітету, медика за спеціальністю, Олександра Капицу, який в доступній формі пояснив дітям, як зберегти своє здоров’я.

В актовій залі до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом для старшокласників спеціалістами Артемівського міського центру зайнятості, педагогічним колективом школи та представниками соціальних служб для дітей і сім’ї та молоді провели інтерактивний захід з профілактики ВІЛ/СНІДу «Твоє здоров’я - в твоїх руках!».

Інтерактивна квест-гра «Шляхи поширення ВІЛ/СНІДу та групи ризику захворювання» допомогла її учасникам жваво обговорити важливі та суперечливі питання щодо ризиків інфікування ВІЛ та збільшити рівень знань, уявлень та розумінь щодо проблем, пов'язаних з ВІЛ/СНІДом. Діти переглянули фільм «Мрія» про хибність «легкого» задоволення від наркотиків і високу ціну розплати - життя. Наприкінці учні показали перфоманс, в якому відобразили своє бачення здорового способу життя, яке співзвучне з назвою заходу «Твоє здоров'я - в твоїх руках». Результатом цієї зустрічі стало рішення про створення на базі ЗОШ №12 клубу «Молодь обирає життя без наркотиків».

Щоб загрози не виникло…Щоб загрози не виникло…Щоб загрози не виникло…Щоб загрози не виникло…