Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 95 гостей.

Школа мистецтв м.Артемівська

В Артемівському НВК №11 починає роботу юнацька організація «Ліга майбутніх поліцейських»

Переглядів: 2965
11.12.2015 - 07:39

Правоохоронці знайшли новий формат взаємодії з підлітками, що дозволить активній та талановитій молоді, яка прагне якісних змін, долучитися до становлення нової поліції та допомагати у правовому та патріотичному вихованні дітей. За ініціативою начальника поліції Донеччини В’ячеслава Аброськіна «Ліга майбутніх поліцейських» буде створена та функціонуватиме на всій території Донецької області.

«Я прийняв рішення підтримати прагнення дітей і для координації такої роботи ми створюємо юнацьку організацію «Ліга майбутніх поліцейських». При кожному структурному підрозділі Національної поліції в Донецькій області буде створено таке товариство, куди зможе прийти кожен бажаючий, юнак або дівчина, наші юні патріоти, і разом з нами бути корисними своїй країні», - підкреслив генерал В’ячеслав Аброськін.

Це є продовженням соціального проекту «Схід і Захід - разом», в рамках якого поліція Донеччини та Закарпаття допомогла об’єднатися молоді з обох берегів Дніпра у спільній меті – будувати незалежну, вільну, мирну європейську країну.

«Молодь - наше майбутнє, і, можливо, завдяки подібному спілкуванню, хлопці та дівчата матимуть бажання служити серед нас, а в майбутньому і замість нас, в Національній поліції», - зазначив Віталій Микита, старший лейтенант, керівник сектору превентивної діяльності Артемівського відділу поліції. Віталій Микита постійно відвідує НВК, допомагає у виховній роботі з підлітками, займається пропагандою здорового способу життя. Нещодавно Віталій організував футбольний матч для учнів 5-Г класу та став капітаном команди-переможниці.

До учнів НВК №11, які готуються до вступу у Лігу, завітали Володимир Гончаров, начальник Артемівського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Донецькій області, Сергій Чернишов, начальник кримінальної поліції Артемівського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Донецькій області, з метою розповісти юним громадським помічникам поліції про те, що вони братимуть участь у найактуальніших проектах, пов’язаних з правовим, військово-патріотичним вихованням дітей та у соціально-культурних заходах. Мета такої зустрічі – всебічна допомога підростаючому поколінню.

Бажаємо майбутнім поліцейським плідної та результативної роботи!

За ініціативою начальника поліції Донеччини В’ячеслава Аброськіна  на всій території Донецької області буде створена та функціонуватиме «Ліга майбутніх поліцейських».За ініціативою начальника поліції Донеччини В’ячеслава Аброськіна  на всій території Донецької області буде створена та функціонуватиме «Ліга майбутніх поліцейських».За ініціативою начальника поліції Донеччини В’ячеслава Аброськіна  на всій території Донецької області буде створена та функціонуватиме «Ліга майбутніх поліцейських».За ініціативою начальника поліції Донеччини В’ячеслава Аброськіна  на всій території Донецької області буде створена та функціонуватиме «Ліга майбутніх поліцейських».

Останні статті на сайті